Meglepetésre hajtunk a Jánoshalma ellen

Újabb hazai meccs

Megye I-es csapatunk szombaton 13:30-kor a tavalyi bajnok Jánoshalmát fogadja a Műkertvárosi Sportcentrumban. Papíron a vendégek az esélyesebbek, de szeretnénk meglepetést okozni.

Nagy Lajos együttese a tiszakécskei vereség (5-3) után igyekszik a szebbik arcát mutatni, míg a vendégek legutóbb csak döntetlent játszottak a Kalocsával (1-1). A bajnoki versenyfutás szempontjából sokba kerülhet, ha megint pontokat hullajt el a JFC.

Nagy Lajos: - Sajnálom a múlt heti 5–3-as vereségünket, ugyanis meggyőződésem – így is, hogy már aludtam rá, és higgadtan tudok értékelni, hogy játékvezetői tévedések befolyásolták a mérkőzés végeredményét. Gondolok itt elmaradt piros lapra és 11-esre. Ezen sopánkodni azonban már nincs értelme és nincs idő sem, hiszen máris itt a nyakunkon az újabb, nagyon komoly rangadó, hiszen a Jánoshalmát fogadjuk. Azzal tökéletesen tisztában vagyunk, hogy a vendégek a mérkőzés esélyesei, ami teljesen érthető is, hiszen egy egészen másfajta kerettel egészen más célokért küzdenek, mint mi. Az a kijelentés azonban, hogy ők a meccs esélyesei, nem jelenti azt, hogy mi esélytelenek lennénk. A mi keretünk fiatal, rutintalanok még a srácok, ami pedig a teljesítményüket illeti, széles a skála, amivel képesek előrukkolni. Tudunk nagyon jól is játszani, de kiábrándítóan is. Kulcskérdés lesz, hogy hátul mennyire tudjuk majd a hibákat kizárni, és hogy elöl milyen lesz a helyzetkihasználásunk. Egy biztos, nincs lefutva a meccs, és egyvalamit előre is garantálhatok: nálunk az akarattal nem lesz probléma. Ráadásul hazai pályán játsszunk, úgyhogy nagyon szeretnénk meglepetést okozni, és ehhez várjuk a műkertvárosi komplexumban a szurkolóink támogatását is, akik nagyon sokat tudnak segíteni a csapatnak.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu