Megye I.: Bogár duplájával vertük a Bácsalmást

Hazai pályán nyertünk. 

Küzdelmes mérkőzést vívtunk a közvetlen rivális Bácsalmás ellen, a találkozót végül pontrúgásokkal döntöttük el a magunk javára.

Az első félidőben a mezőnyharc dominált, rengeteg szabálytalanság volt, veszélyes helyzetig egyik csapat sem jutott. Az első gól a játékrész végén, a semmiből született egy szöglet után, a lecsorgó labdát Szedmák tette középre ballal, amit Bogár fejelt a jobb felsőbe (1-0).

A második etap is hasonló mederben csordogált tovább, többet birtokoltuk a labdát, de a mezőnyfölényünk meddő volt, csupán pár távoli lövésig jutottunk el. A 60. percben aztán ismét egy sarokrúgás eredményezett újabb találatot, Kőrös csúsztatta tovább a rövidre belőtt labdát, amire a berobbanó Bogár érkezett, majd belsővel a kapuba passzolt (2-0). A meccs vége előtt nem sokkal még szépíteni tudott a Bácsalmás, Bogár faultolta Snyeholát, majd a megítélt szabadrúgást a csereként beálló Sibalin bombázta a kapuba (2-1). A mérkőzés utolsó percében megfogyatkoztak a vendégek, Schneider rontott neki a bírónak, aki piros lappal jutalmazta a kirohanást.

KLC - Bácsalmási PVSE 2-1 (1-0)

Megye I., 13. forduló

KLC: Meggyes- Csordás, Kőrös, Bogár, Sutus-Juhász - Péntek, Zsoldos, Szedmák    (Pusztai 75.)- Major (Faragó 81.),Bozsik, Stein (Tóth K. 85.)

Gólszerzők: Bogár (33., 60.) ill. Siblain (86.)

Kiállítva: Schneider

Nagy Lajos (KLC): Úgy gondolom jobbak voltunk a Bácsalmásnál, ez két szép gólban meg is mutatkozott. Két meccsünk van még hátra a szünetig, szeretnénk minél több pontot gyűjteni ezeken.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu