Megye I.: Elindult a felkészülés

Új arcok az első edzésen.

Hétfőn megkezdte a felkészülést a Kecskeméti LC megye I-es férfi felnőtt kerete. Az első foglalkozáson már több régi-új arc is feltűnt az öltözőben, Nagy Lajos szép létszámú társaságnak vezényelhetett edzést. A hetet már edzőmeccsel zárja a csapat.

A felkészülés indításaként a Karakas Faházban fogadta a játékosokat S. Juhász Attila (elnök), Karakas Ferenc (szakmai vezető) és Nagy Lajos (vezetőedző). Mielőtt felvezették volna az új szezont, a jelenlévők egyperces tisztelgéssel adóztak Hájer Sándor emléke előtt, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el a napokban. Rövid visszatekintés után a felkészülés és a szezon céljairól esett szó, illetve köszöntötték az új játékosokat is. Patvaros Zsoltrról és Maczelka Gáborról már beszámolhattunk, mellettük további kecskeméti kötődésű játékosok érkeztek a KLC-hez. A 21 esztendős Balázs Emil korábbi KLC játékos, az akadémia kötelékében pallérozódott, Kecskemétről elkerülve az utóbbi három esztendőben a Csongrád megyei élvonalban futballozott. Szintén kecskeméti nevelésű játékos a 18 esztendős Varga Mihály, aki a Grosics Akadémiáról érkezik.

Balázs Emil (fehérben) 

Ahogy azt Nagy Lajos korábban már elmondta, heti három edzés, illetve edzőmeccsek szerepelnek a felkészülési programban, nem is kell erre sokat várni, hiszen szombaton 17:00-kor Kunszentmiklósón lép pályára a KLC a nyár folyamán először. Bár a bajnokság csak augusztus 22-én rajtol el, nem kell sokat várni az első tétmeccsre sem, hiszen a Magyar Kupa megyei selejtezői már augusztus első hétvégéjén elindulnak, a sorsolásra szerdán kerül sor az MLSZ BKMI székházában.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu