Megye I.: Fontos döntetlen Kiskőrösön

Idegenben szereztünk pontot. 

Kiskőrösre látogatottunk vasárnap a bajnokság 12. fordulójában. A küzdelmes mérkőzésen végül megosztoztunk a pontokon a hazaiakkal.

Az első félidő tapogatózó játékot hozott. Itt is ott is adódtak helyzetek, de olyan igazán komoly gólszerzési lehetőséget nem alakítottak ki a felek. A második felvonásra nagy elánnal jöttünk ki. Sokkal kezdeményezőbben léptünk fel, mint a kiskőrösiek, és ez a helyzetek számában is megmutatkozott. Több jó védést is bemutatott a hazaiak hálóőre, Ámann, de a 65. percben már ő is tehetetlen volt. Egy nagyszerűen felépített támadás során Szedmák elé került a labda, aki nem hibázott, és megszerezte a vezetést a KLC-nek (0-1). Sokáig azonban nem örülhettünk, ugyanis mindössze négy perccel ezután egalizált a Kiskőrös Petrovics góljával, az eredmény ezt követően nem változott.

Kiskőrösi LC – Kecskeméti LC 1-1 (0-0)

Megye I. 12. forduló

Kiskőrös: Ámann – Pintyi (Gémesi 82.), Oláh (Katona 57.), Kapus, Eugene, Petrovics (Györgye 85.), Madácsi, Dulai (Geiger 57.), Hajnal, Mokrickij, Vajda.

KLC: Meggyes – Csordás, S. Juhász, Stein (Pálnok 90.), Szűcs, Szedmák, Zsoldos, Kőrös, Bozsik (Tóth 87.), Péntek, Major (Faragó 76.).

Gól: Petrovics (69.), illetve Szedmák (65.)

Sárga lapok: Madácsi (55.), Geiger (69.), Vajda (90.)

Nagy Lajos (vezetőedző, KLC): A mérkőzés előtt aláírtam volna a döntetlent, viszont így utólag a látottak és a meccs képe alapján van bennem hiányérzet. Mi szereztük meg a vezetést, és több ígéretes akciót dolgoztunk ki, amikből, ha legalább egyet gólra váltunk, eldönthettük volna a találkozót. Sajnos hagytuk, hogy az ellenfél kiegyenlítsen, de utána miénk volt a meccslabda. Emiatt kicsit csalódott vagyok, mert nyerhető meccs volt, de nem sopánkodunk. örülök, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki, hátul stabilak voltunk. Sok jó egyéni teljesítményt láttam, és gratulálok a saját csapatomnak, míg a Kiskőrösnek sok sikert kívánok a folytatásra.

Forrás: kesport.hu

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu