Megye I.: Nem változott a mezőny

Ugyanaz a 15 csapat áll rajthoz.

Az MLSZ BKMI hivatalosan is közzétette a megyei bajnokságok csoportbeosztását, így a megye I-es bajnokság mezőnyét is. A tavasszal lezárt bajnokság gyakorlatilag újra megismétlődhet, hiszen ugyanaz a 15 csapat áll majd rajthoz, mint az előző esztendőben.

Bár megye II-es csapatok is rendelkeztek licenccel, végül különböző okok miatt senki sem vállalta a magasabb osztályú megmérettetést, míg a „csonka” bajnok Jánoshalma nem adott be kérelmet az NBIII-ra. Így gyakorlatilag a papírforma érvényesült, a mezőny nem változott, marad az a 15 csapat, mely az előző szezonban is a megye I-ben szerepelt.

A bajnokság a tervek szerint augusztus 22-23-án indul el, de a Magyar Kupában már augusztus első hétvégéjén tétmeccseket kell játszani. A megyei selejtezők sorsolására szerdán kerül sor az MLSZ BKMI székházában. 

A megye I-es bajnokság mezőnye (15 csapat):

Akasztó FC, Bácsalmási PVSE, Harta SE, Jánoshalmi FC, Kalocsai FC, Kecel FC, Kecskeméti LC, Kerekegyházi SE, Kiskőrösi LC, Kiskunfélegyházi HTK, Faddikorr-Kiskunhalasi FC, Lajosmizsei VLC, Soltvadkerti TE, Szabadszállási SE, Tiszakécskei LC II.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu