Megyei Kupa - Megvan a KLC elődöntős ellenfele

Jöhet a Kecel! 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága a mai napon elkészítette a Megyei Kupa elődöntős párosításainak sorsolását. A KLC a tegnapi, Uszódon aratott 2-0-s győzelmével kvalifikálta magát a legjobb négy közé, és ezzel azt is bebiztosította, hogy ott lesz a 2023/24-es szezon Magyar Kupa kiírásának országos főtábláján! 

A másik ágon a Harta 4-0-ra nyert az Apostag otthonában, így a kecskeméti alakulat mellett a hartaiak várták ellenfelüket. A sorsolás útján már korábban továbbjutott a Baja és a Kecel, így e két együttes közül került ki a KLC elődöntős ellenfele. Márton Pál csapatát végül a Kecellel hozta össze a sors, a KLC-nek idegenben kell majd kiharcolni a döntőbe jutást.  

A KLC és a Kecel hasonló szezont fut, hiszen a Megye I-ben előbbi 22 ponttal a 12. helyen áll, míg utóbbi 23 egységgel a 11. 

Jó előjel a Kecskeméti LC számára, hogy az idei szezonban mindkét Kecel elleni meccsét megnyerte. A hírös városiak szeptember 24-én hazai pályán 5-2-re, míg április elején idegeben 2-1-re diadalmaskodtak. A kupaelődöntőket május 17-én, szerdán 17 órakor rendezik. 

Párosítások: 

  • Kecel FC - Kecskeméti LC
  • Harta SE - Bajai LC
  • Uszód KSE - Apostag KSE (Vigaszág - a győztes szintén ott lesz a Magyar Kupa országos főtábláján) 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu