Nagyarányú győzelem a Kecel ellen

Legközelebb Hartára látogatunk

A Kecel csapatát fogadta előző hétvégén felnőtt csapatunk a Vármegyei élvonal 9. fordulójában. A találkozó kiválóan indult a mieink számára, Major góljával már a 8. percben vezetést szereztünk. Viszonylag hamar jött a keceli válasz, ám Major a 36. minutumban is betalált, így a szünetben egygólos vezetéssel mentünk az öltözőbe.

A második játékrészben voltak helyzetek itt is, ott is. Kiváló kapusunk, Halasi nagyot védett 2-1-nél, majd Selmeci találatával már kettővel mentünk. A 4-1-es végeredményt Szabó Dominik állította be a 83. percben. Győzelmünkkel felléptünk a 9. helyre a tabellán úgy, hogy a legtöbb csapatnál kettővel kevesebb meccset játszottunk. Márton Pál tanítványai legközelebb a 11. helyezett Hartához látogatnak szombaton.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Pár nap elteltével felemásak az érzéseim a keceli meccsel kapcsolatban. Be kell vallanom, nem játszottunk olyan minőségben, mint amit elképzeltünk. A nagyarányú győzelemnek viszont nagyon örülünk Horváth Zoltán kollégámmal. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk. A pályán nagy küzdelem folyt végig. Idővel ez a Kecel még jobb együttes lesz, ha összeszoknak. Voltak szerencsés periódusaink, 2-1-es vezetésnél kapufát lőttek a vendégek, valamint Halasi Peti is bemutatott két bravúrt a kapunkban. A végén jöttek a fiataljaink és lendületes játékunkkal végül sikerült felőrölni ellenfelünket. A fókuszban már a szombati, hartai túránk áll.

Kecskeméti LC – Kecel FC 4 - 1 (2 - 1)

Vármegyei I., 9. forduló
2023. október 7., 15:00
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves pálya

A KLC összeállítása: Halasi – Balázs, Pintyi, Varga M., Szabó Sz. (Szabó D. 46.), Major (Szabó V. 80.), Selmeci, Katona G., Kele, Márki, Bessenyei (Terbe 68.).

Gólszerzők: Major Dávid (8., 36.), Selmeci Márk (64.), Szabó Dominik (83.), ill. Killer Máté Viktor (22.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu