Nehéz meccs vár a megye I-es csapatra

Bajnokesélyest fogadnak.

Igen nehéz találkozóval folytatódik a megye I-es bajnokság a KLC számára, hiszen Nagy Lajos együttese a Kiskunfélegyházát fogadja szombaton 14:30-kor a Műkertvárosi Sportcentrumban a 15. fordulóban.

A Kiskunfélegyháza a bajnoki címre hajt, a nyitányon magabiztos játékkal gyűrte le hazai pályán a Kalocsát is 3-1-re. A mieink Lajosmizsén kezdték a tavaszt, ahol nem született gól, így megosztoztak a csapatok a pontokon. A mérkőzés előtt a Félegyháza a második, míg a KLC a tizedik a tabellán.

Nagy Lajos: – A csoport egyik legjobb csapatával találkozunk, abszolút bajnokesélyes a Félegyháza. Lajosmizsén örültünk a döntetlennek, de igazából két pontot otthagytunk véleményem szerint. Most ugyanazt a játékot várom, amit a múlt héten is nyújtottunk, csak csapatmunkával lehet esélyünk egy jobb csapat ellen. Akarattal, fegyelemmel, megfelelő taktikával képesek lehetünk meglepetésre, de ehhez mindenkitől a maximum kell. Zsoldos Laci sajnos megsérült múlt héten, rá nem számíthatunk, de a keretünk egyébként rendben van, pozitív hangulatban várjuk a meccset.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu