Nehéz meccs vár ránk, de megkezdenénk a pontok gyűjtését

Jön a Kunbaja

Szombaton folytatódik felnőtt csapatunk számára a vármegyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A 20. fordulóban a dobogós Kunbaját fogadjuk. Ellenfelünk 32 pontot gyűjtött eddig, míg a mieink 18 ponttal a 12. helyen állnak.

A tavaszi forma viszont mindkét csapat oldalán hasonló, ugyanis egyik gárda sem tudott még 2024-ben meccset nyerni. A Kunbaja a Tiszakécske II. és a Lajosmizse ellen alulmaradt, míg a Kalocsával és az Akasztóval leikszelt. Mi sajnos eddig csak vereséget könyvelhettünk el tavasszal, a Soltvadkerttől, a Kiskőröstől, a Tiszakécske II-től és a Kalocsától is lőtt gól nélkül kikaptunk.

Fontos célja tehát mindkét csapatnak, a mieinknek biztosan, hogy meglegyen az első tavaszi diadal. A két csapat eddig csupán háromszor találkozott egymással. Az előző idényben hazai pályán 2–1-re győztünk, idegenben gólnélküli döntetlen született, míg szeptemberben a Kunbaja odahaza 2–0-ra győzött.   

A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Nagyon nehéz mérkőzés következik számunkra a bajnokságban. Igaz, idén még nem nyert meccset, de a Kunbaja kiváló csapat, amely télen tovább erősödött. Minden találkozó nehéz, de a játékosainkban ég a vágy, hogy az elmúlt hetek rossz eredményei után most végre pontot vagy pontokat szerezzünk. Gondjaink most is vannak, de sérülésekre, betegségekre vagy egyéb problémákra már nem hivatkozom, mert úgy tűnik, hozzá kell szoknunk, hogy ez az életünk része lesz ebben a szezonban. Megítélésem szerint bravúr lenne, ha megfognánk a Kunbaját, ám ez a célunk!

Kecskeméti LC – Kunbajai SE

Vármegyei I., 20. forduló
Kecskemét
2024. március 23., szombat, 15:00
JV: Moldván István (Berendi Tamás Csaba, Szeifert Dávid)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu