Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Megvertük a Soltvadkertet.

A Kecskeméti LC megye I-es csapata vasárnap a Soltvadkertet fogadta hazai környezetben. Bár a vezetést már a 21. percben megszerezte csapatunk Szedmák révén, ezt követően nem sikerült lezárni újabb góllal a mérkőzést, így a lefújásig megvolt az esélye a sereghajtónak arra, hogy akár meglepetést okozzon. Erre végül nem került sor, így az ötödik helyről várhatjuk a szezon hajráját, mely során csupa élcsapattal találkozunk majd.

Kecskeméti LC – Soltvadkerti TE 1-0 (1-0)

Megye I., 25. forduló

KLC: Erdélyi – Csordás, Balázs (Módra 74.), Varga, Patvaros, Szedmák, Szűcs, Keresztes, Kőrös, Bozsik (Tóth 71.), Gaál (Kovács 81.).

STE: Eifert – Rózsa, Tóth, Frei, Radics (Fejes 78.), Kisa (Lévai 67.), Viola (Burszki 87.), Dulai (Pál 74.), Molnár, Fék, Kővári.

Gólszerző: Szedmák (21.)

Nagy Lajos: – A vártnál nehezebben tudtuk begyűjteni a három pontot, de számítottunk erre, mert mindig az ilyen meccsek a legnehezebbek. Örülök a sikernek, a helyzeteink azért megvoltak, sokat adott ki magából a társaság. Az élcsapatokkal fogunk innentől találkozni, minden meccs rangadó lesz, de nincs mitől tartanunk, mert hetek óta veretlenek vagyunk, jó formában vagyunk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu