Nem bírtunk a bajnokesélyessel

Simán nyert a Szabadszállás.

A megye I-ben hétvégén a bajnokesélyes Szabadszállás volt férfi felnőtt csapatunk vendége, akik érvényesítették is a papírformát.

Nagy Lajosnak nem volt könnyű dolga, hiszen többen is hiányoztak ezúttal, ezzel együtt sokáig abszolút méltó partnerek voltunk mezőnyben. A 30. percben aztán megszületett az első gól, Varga szerezte meg a vezetést a Szabadszállásnak 14 méterről (0-1). Fordulás után bizonytalanná vált védekezésünk ezt az 55. percben Gavula beadása után ismét Varga használta ki (0-2). Alig két perc múlva szépítettünk, Hegedűs és Nagy kapus nem értették meg egymást, aminek öngól lett a vége (1-2). Sajnos az utolsó negyedórában már összeestünk, Gáspár és Varga góljaival teljesen eldőlt a meccs (1-3, 1-4), ráadásul a végén még Zsíros bombája is beakadt (1-5).

KLC - Szabadszállási SE 1–5 (0–1)

Megye I. 7. forduló

KLC: Berta – Csordás, Balázs, S. Juhász (Győri 26.), Varga Mihály, Patvaros, Szűcs, Tóth K., Kőrös, Bozsik, Maczelka (Keresztes 80.). Edző: Nagy Lajos

Szabadszállás: Nagy R. – Lajos (Zsíros M. 81.), Pandur, Gavula (Bajusz 70.), Varga Milán, Kotliár (Boldizsár 80.), Hegedűs, Golovics, Gáspár (Mnárkus 81.), Kiss Sz. (Máruska 55.), Zsíros Á. Edző: Horváth Péter

Gól: Hegedűs (öngól) az 57. percben, illetve Varga Milán a 29., 55., Gáspár a 75., Lajos a 80., Zsíros M. a 85. percben.

Nagy Lajos (KLC): Gratulálok a Szabadszállásnak, megérdemelten nyert. A sok hiányzót, akik sérülés és egyéb okok miatt hiányoztak, nem tudtuk megfelelően pótolni. Úgy érzem, hogy 2–1-ig jól tartottuk magunkat, utána azonban a ellenfelünk fölénk nőtt, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu