Nem bírtunk a Kiskőrössel

Az első félidő döntött. 

Megye I.-es csapatunk vasárnap Kiskunmajsán lépett pályára a Kiskőrösi LC vendégeként. A jó erőkből álló "hazaiak" az első perctől próbáltak támadólag fellépni, és korábbi játékosunk, Szedmák Roland révén gyorsan vezetést is szerzett. A szünet előtt további két megingásunkat is kihasználta a Kiskőrös, amire a második félidőben már nem tudtunk gólokkal válaszolni. 

Kiskőrösi LC- Kecskeméti LC 3-0 (3-0)

Megye I., 6. forduló

Kiskőrös: Paunovic – Hajnal, Szedmák (Mokrickij 76.), Dunai (Vajda 68.), Simon, Salami, Barkóczi, Mihály, Pintyi, Nagy A. (Amin 80.), Tóth Á. (Pekker 20.). Edző: Füleki Antal.

KLC: Kormos – Csordás (Ónodi 80.), Balázs, S.-Juhász, Bálint (Major 46.), Gaál (Terbe 76.), Szűcs (Kovács D.64.), Zsoldos (Fekete 55.), Kőrös, Módra, Bozsik. Edző: Nagy Lajos.

Gólok: Szedmák (16.), Dunai (34.), Simon (37.)

Nagy Lajos: – Az első félidőben olyan hibákat vétettünk, amilyeneket egy felnőtt játékos nem engedhet meg magának ebben a csoportban. A második játékrészben a csapat új erőre kapott, látványos játékkal a helyzetek sokaságát alakította ki, de sajnos amíg ezekből nem tudunk gólt szerezni, addig nincs esélyünk arra, hogy megfordítsunk egy ilyen meccset. Gratulálok a Kiskőrösnek!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu