Nem született gól a nyitányon

Iksz Lajosmizsén

A Kecskeméti LC megye I-es csapata szombaton Lajosmizsén nyitotta a tavaszi szezon bajnoki küzdelmeit. A találkozón kevés helyzet alakult ki, végül gól sem született.

Lajosmizsei VLC–Kecskeméti LC 0–0 (0–0)

Lajosmizse, 100 néző. V: Baranyai D. (Farkas A., Farkas L.)

LVLC: Házi – Fekete A., Orlov (Palotai 77.), Borsos, Halasi, Tarnoczi, Rapi, Bán, Faragó, Kiss, Teriber (Menich 71.). Játékos-edző: Árva Zsolt.

KLC: Kormos – Csordás, S. Juhász, Patvaros, Szűcs, Fekete M., Zsoldos (Ónodi 16.), Kőrös, Bozsik, Bessenyei, Major. Vezetőedző: Nagy Lajos

Kiállítva: Rapi (76.)

Árva Zsolt: – Idény eleji mérkőzés volt kellemetlen időjárásban. Ismerték egymást a csapatok, próbáltuk egymás erősségeit semlegesíteni. A kiállítás problémát okozott nekünk, de egy-egy nagyobb helyzetnél több nem adódott. Utólag azt gondolom, hogy mindkét csapat elégedett lehet az egy ponttal.

Nagy Lajos: – A mutatott játékkal és a hozzáállással maximálisan elégedett vagyok. Úgy érzem viszont, hogy két pontot itt hagytunk. Kis lehetőségek adódtak a meccsen, abból viszont nekünk több volt. Az előre játékunk jól volt, a védekezésünk stabil, ez bizakodásra adhat okot.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu