Nem tudtuk meglepni a Jánoshalmát

Megint egy korai góllal szerzett vezetést az éllovas.

A KLC megye I-es csapata az éllovas Jánoshalma vendége volt a megye I. sokáig utolsó tavaszi fordulójában. A mieink nem tudtak meglepetést okozni, a hazaiak otthon tartották a pontokat.

A mérkőzés nem indult jól, hiszen Babic révén nagyon gyorsan előnybe került a Jánoshalma, a 8. percben egy kipattanót értékesített (1-0). A gól után az első játékrészben nem sok említésre méltó eseményt jegyezhettünk fel, újabb találat nem is született a szünetig. Fordulás után is a mezőnyharc dominált, de a végén eldöntötte a pontok sorsát a JFC, egy kiugrás után Babic lőtt a rövid felsőbe.

Jánoshalmi FC – Kecskeméti LC 2-0 (1-0)

Megye I. 19. forduló

KLC: Erdélyi – S. Juhász, Zsoldos, Kőrös, Csordás – Gonda (Ónodi 89.), Stein, Tóth (Terbe 73.) – Szűcs, Bozsik (Bálint 60.), Major.

Gól: Babic (8., 89.)

Nagy Lajos: Kicsit meglepődtem, hogy kevés magyar szót hallottam a pályán. Remek körülmények, remek pálya, csak a helyi fiatalok hiányoznak. Rengeteg hiányzónk volt, ennek tükrében elégedett vagyok a csapatommal, mert végig partiban voltunk. Külön öröm, hogy négy újoncot avattunk utánpótlásunkból a megye I-ben. A hazai csapat egyébként megérdemelten tartotta otthon a pontokat. Gratulálok nekik, nagyon jó csaptról van szó, meg fogják nyerni a bajnokságot! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu