Nem volt szerencsénk Baján

Nem jött össze a gólszerzés felnőtt csapatunknak

Jól indította együttesünk a mérkőzést, több gólhelyzetünk is volt, azonban vagy az utolsó passzokba, vagy a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Ahogyan az általában lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták önmagukat, a 34. minutumban a hazaiak végigvittek egy szép kontratámadást és megszerezték a vezetést.

A fordulást követően még inkább nyomtunk, közel jártunk az egyenlítéshez, ám a 69. percben egy egyéni hiba után Fekete Andrást kiállították. Emberhátrányban is próbálkoztunk, de a 87. percben végleg eldöntötte a három pont sorsát a Baja, 2-0.

Márton Pál, KLC vezetőedző: - Nem tudtunk az elmúlt hetekben kialakult ideális összeállításunkban pályára lépni, ugyanis a hétközi kupameccsen két kulcsjátékosunk is megsérült. Emiatt szerkezetet is kellett váltanunk, de próbáltuk úgy megszervezni a játékot, hogy eredményesek legyünk. Az első félidő jól nézett ki, szépen játszottunk, de támadásban sokszor rosszul döntöttünk. Bár vezethettünk volna, de a Baja kontrából megszerezte az első gólt. A szünetben a hibákat átbeszéltük, és a második játékrészre jól jöttünk ki, benne volt a meccs képében az egyenlítésünk. Egy súlyos egyéni hiba után viszont emberhátrányba kerültünk. Ugyan tíz emberrel is mi irányítottunk, de minőségi helyzetet már nem tudtunk kialakítani. Összességében megérdemelten nyert a Baja. Tragédia nem történt, megyünk tovább.

Bajai LC – Kecskeméti LC 2–0 (1–0)

Vármegyei I., 8. forduló
2023. szeptember 30., szombat, 16:00
Baja, Városi Sporttelep
JV: Rosta Kevin. Asszisztensek: Berger Tibor, Apró Ferenc

A KLC összeállítása: Kormos - Pintyi, Varga M., Szabó Sz., Fekete, Major (Varga G. 67., Selmeci, Katona (Ludvigh 76., Kele, Márki, Terbe (Kurucz 76.).

Gólszerzők: Nébl (37.), Baladin (87.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu