Pozitív hangulatban utazunk Kiskőrösre

Felnőtt csapatunk jó úton jár

A bajnokságot két vereséggel kezdtük, azóta viszont két győzelmet is elkönyvelt Márton Pál együttese. Az előző bajnoki fordulóban az Akasztót vertük Selmeci duplájával, míg szerdán Fülöpjakabon nyertünk 6–0-ra, és továbbjutottunk a Vármegyei Kupában. Fiataljaink számára nagyon jókor jöttek ezek a sikerek, hiszen sok játékos először érezhette a győzelem ízét felnőtt szinten.

Vasárnap azonban nem vár egyszerű feladat a mieinkre. Az ellenfél ugyanis a Kiskőrös lesz, amely még nem tudott nyerni idén, és biztosan kiéhezve vág neki a találkozónak. A kőrösiek a bajnokság eddigi egyik legjobb mérkőzését játszották le a nyitókörben, Kecelen kaptak ki 4–3-ra, majd a Tiszakécske II. ellen négy góllal szintén alulmaradtak, ám figyelemreméltó, hogy legutóbb Bajáról el tudtak csenni egy pontot egy gólnélküli döntetlennek köszönhetően.

Bízunk benne, hogy nem folytatódik az előző szezonban kialakult tendencia, miszerint a két csapat mérkőzését a hazai nyeri 2–0-ra. Kecskeméten és Kiskőrösön is ez az eredmény született.

A találkozó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Nagyon szimpatikus és jó házigazda ellen jutottunk tovább szerdán a kupában. Az Akasztó elleni bajnoki siker után tehát nem tört meg a csapaton belül uralkodó pozitív érzés. Jó hangulatban készültünk a Kiskőrös elleni mérkőzésre is. Nehéz feladat előtt állunk, bár ellenfelünk sem úgy kezdte a szezont, ahogyan eltervezte, hiszen nincs még győzelme. Reméljük, hogy vasárnap sem születik meg az első sikerük, pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni ellenük. Jól ismerjük őket, hiszen alig változott a keretük, éppen ezért meglepetés számomra, hogy negatív eredményekkel kezdték a szezont. A vasárnapi meccsen is a saját utunkat szeretnénk követni, és újabb jó erőpróba lesz ez fiatal játékosaink számára, hogy még jobban beintegrálódjanak a felnőtt futballba.

Kiskőrös LC – Kecskeméti LC

Vármegyei I., 4. forduló
2024. szeptember 15., vasárnap, 16:30
Kiskőrös Sporttelep
JV: Minda Róbert (Tóth Csaba, Tasnádi Dávid Miklós)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu