Rangadóhoz méltó összecsapást hozott a hartai túránk

Kétgólos hátrányból jöttünk majdnem vissza

Hartán lépett pályára felnőtt férfi csapatunk szombaton. Az alsóházi rangadó nagyon kiélezett küzdelmet hozott. A találkozót végül a második félidő eleje döntötte el, ugyanis három percen belül két rögzített helyzet utáni gólt kaptunk. Pozitívum, hogy kétgólos hátrányból majdnem vissza tudtunk jönni. Az 58. percben büntetőhöz jutottunk, Varga Mihály állt a labda mögé, az ellenfél kapusa védte a lövést, de a kipattanónál Ludvigh Zalán volt a leggyorsabb és gólt lőtt. Erre a találatra azonban nem jött újabb gól a részünkről, így – bár jó és látványos meccset sikerült játszanunk – vereséggel távoztunk a Duna partjáról.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Rangadóhoz méltó összecsapáson vagyunk túl. A hazaiak mindent megtettek azért, hogy megszerezzék a három pontot, de nem volt ellenünk könnyű dolguk. Az első félidő rendkívül kiegyenlített volt, leginkább a taktika játszotta a főszerepet. A második játékrész elején sajnos ahogyan mondani szokták, bent ragadtunk az öltözőben, két rögzített szituáció után két elkerülhető gólt kaptunk. Az viszont nagyon örömteli számomra, hogy ez nem fogta meg a fiatal csapatunkat, öt perc múlva már szépíteni is tudtunk. Ezután mindkét csapat megmozgatott minden követ annak érdekében, hogy számára jó eredmény szülessen. A Harta küzdött a győzelemért, mi közel álltunk a döntetlenhez. Beszorítottuk ellenfelünket a kapuja elé, ám a hartai kontratámadások is nagyon veszélyesek voltak. Sajnos nem jött össze számunkra az egyenlítő gól, de a vereség ellenére elégedett vagyok a látottakkal. Főleg azért, mert a második félidő elején a lényegében saját magunknak adott pofonból fel tudtunk állni.   

Harta SE – Kecskeméti LC 2–1 (0–0)

Vármegyei I., 9. forduló
2024. október 19., szombat, 14.30
Harta Sporttelep
JV: Futó Tamás (Bublos Olivér, Schenk Henrietta)

A KLC összeállítása: Gyapjas Zs. – Ónodi (Orcsik 54.), Fleig, Kele, Gondi (Szabó D. 83.), Varga M., Ludvigh, Selmeci, Gyapjas B., Czumbil, Sebő (Ruzsonik 66.).

Gólszerzők: Dunai (50.), Csehi (53.), ill. Ludvigh (58.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu