Selmeci duplájával megszereztük első győzelmünket a vármegyei I-ben

Az Akasztót múltuk felül

A vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában került sor első hazai mérkőzésünkre a 2024/25-ös idényben. Az ellenfél az az Akasztó volt, amely hozzánk hasonló módon két vereséggel nyitotta a szezont.

A találkozó jó ritmusban kezdődött. Érződött, hogy mindkét együttes szeretné megszerezni első pontjait a bajnokságban. A helyzetek azonban mindkét oldalon kimaradtak. A második félidőben már inkább a mieink akarata érvényesült, és a 64. percben Selmeci Márk megtörte jeget, és megszerzete első gólunkat az új idényben. Öt perc sem telt el, játékosunk ismét eredményes volt, mellyel – mint később kiderült – beállította a végeredményt. Csapatunk 2–0-ra legyőzte az Akasztót, megszerezve első győzelmét.  

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Heves és harcos meccs volt. Mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei. Hála Istennek – főleg a második féldiőben – a mi helyzetteremtésünk volt fölényben. Külön szeretném kiemelni Selmeci Márkot, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Hamarabb sikerült megszereznünk az első pontjainkat ezzel a fiatal csapattal, mint tavasszal a rutinosabb keretünkkel. Nehéz ősz vár ránk, de biztos vagyok benne, hogy egyre több tapasztalattal egyre több sikerélménye lesz fiatal csapatunknak.

Kecskeméti LC – Akasztó FC 2–0 (0–0)

Vármegyei I., 3. forduló
2024. szeptember 7., szombat, 16:30
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves
JV: Gindl Szabolcs Erik (Bíró Zsolt, Szász Tamás)  

A KLC összeállítása: Bogdán – Fleig, Katona, Kele (Szabó H. 46.), Varga M. (Gyapjas 72.), Czumbil, Ludvigh (Banó 86.), Selmeci (Gondi 86.), Ónodi (Sebő 46.), Terbe, Schneider.

Gólszerző: Selmeci Márk (64., 69.)

(Fotók: Koppány Károly)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu