Sikeres főpróbát tartott csapatunk

Indul a bajnokság.

Megye I-es csapatunk hétvégén utolsó felkészülési meccsét játszotta, ellenfelük a megye II-es FTSI II. volt. Nagy Lajos együttese sok gólt szerezve tudott nyerni, így jó hangulatban készülhetnek a lajosmizsei szezonnyitóra, melyre szombaton 14:30-kor kerül sor.

Kecskeméti LC – Kiskunfélegyháza II. 7-4

KLC: Kormos – Ónodi, Kőrös, Zsoldos, Major, S. Juhász, Csordás, Terbe, Bessenyei, Patvaros, Gaál.

Csere: Erdélyi, Bozsik, Gonda, Kanizsai, Kovács D., Sörös.

Gól: Gaál 3, Bessenyei 2, Bozsik, Major.

Nagy Lajos: – Az utolsó edzőmeccsünkről is jókat mondhatok, remek gólokat szereztünk, a támadójátékunk működött, sok helyzetet alakítottunk ki. A tavaszi célunk is az, hogy növeljük góljaink számát, mert ebben az esetben biztosan több pontot is tudunk majd szerezni. Voltak hiányzóink, de úgy tűnik, hogy a rajtra össze tudunk állni, ez tehát nem befolyásolja majd a keret összetételét. Nem mindent tudtunk elvégezni mindent a téli szünetben a betegségek miatt, de sajnos jó ideje így megy ez már. Taktikai szempontból szerettünk volna frissíteni, változtatni, azt sikerült begyakorolni. Most jön az az időszak, amikor már pontokra kell játszani, szeretnénk megmutatni, hogy fejlődtünk télen.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a tavalyi év legjobb játékosának járó díjat is átadta egyesületünk, ezt Csordás Máté érdemelte ki.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu