Sok volt a kihagyott helyzet a Kalocsa ellen

A kapufa sem velünk volt. 

Megye I.-es csapatunk hétvégén a Kalocsát fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. Helyzetek alapján Nagy Lajos együttese járt közelebb a sikerhez, ám ezekből csak egyet sikerült értékesíteni, amire a vendégek a hajrában válaszolni tudtak. 

Az első félidőben egy hazai kapufát, illetve egy vendég büntetőt jegyezhettünk fel, Dostyicza lövését azonban védte Kormos. A második játékrész kecskeméti helyzetekkel indult, végül Bozsik szabadrúgása talált utat a jobb felsőbe. Könnyen lezárhattuk volna a mérkőzést, de nem sikerült góllal befejezni a kontrákat, amit a vendégek egy szöglet után büntettek a hajrában. Teljes beszámoló és galéria ITT! 

Kecskeméti LC–Kalocsai FC 1–1 (0–0)

Megye I. 7. forduló

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás (Zsoldos 86.), Balázs, S. Juhász, Bálint (Major 63.), Patvaros, Gaál ((Fekete 74.), Szűcs (Keresztes 90.), Kőrös, Módra, Bozsik (Kovács D. 90.).

Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Dostyicza (Tamás 77.), Nagy M. (Romsics 82.), Kiss D. (Matos 46.), Farkas (Rábóczki 55.), Kerekes, Tóth L., Szalánczi, Rakiás (Boldizsár 52.).

Gól: Bozsik (58.) ill. Szalánczi (90.)

Nagy Lajos: - Sajnos abban a periódusban vagyunk, amikor egy agyonnyert mérkőzést sem tudunk eldönteni a magunk javára, miután a vendégcsapat az utolsó percben egyenlíteni tudott egy megpattanó lövéssel. Mi a meccsen lőttünk két kapufát, igaz, ők kihagytak egy 11-est, de úgy érzem, hogy mi sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, mint az ellenfél, a mezőnyben is többet birtokoltuk náluk labdát, több helyzetet dolgoztunk ki, azokat viszont kihagytuk. Ők is sokat tettek az egyenlítés érdekében, és ez a végén sikerült is nekik. Dolgozunk tovább a héten annak érdekében, hogy az ilyen óriási ziccereket gólra tudjuk váltani, és akkor a jobb eredmények sem maradnak el.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu