Szombaton a Hartát fogadjuk, Bozsik Máté bizakodó

Kalocsán duplázó támadónk pozitív folytatást vár.

Egyesületünk megye I-es felnőtt csapata szombaton folytatja bajnoki szereplését, ellenfelünk a stabil középcsapatnak számító Harta lesz a Széktói műfüves pályáján. A találkozó előtt a kalocsai mérkőzés hősét, a duplázni tudó Bozsik Mátét kérdeztük.

A Harta kifejezetten szép őszt tudhatott maga mögött, hiszen aktuális ellenfelünk még vezette is a megye I-es tabellát egy ideig. Télen alapembereket is veszítettek, talán ezért sem sikerült olyan jól most számukra a tavaszi rajt. Előbb Akasztón játszottak 2-2-es döntetlent, majd a Szabadszállástól kaptak ki otthon 2-1-re. KLC-s szempontból nem lehet panasz az eddigi szereplésre, hiszen a Lajosmizse elleni 0-0 után, legutóbb Kalocsán okoztunk vaskos meglepetést 2-0-os győzelmünkkel. Az önbizalomnövelő forma mellett, további motivációt jelenthet a revans vágy, hiszen tavaly 5-1-re kaptunk ki Hartán.

A kalocsai hős, Bozsik Máté bizakodó:

„A kalocsai mérkőzés úgy alakult, ahogy azt előzetesen megbeszéltük. Tisztában voltunk vele, hogy a második helyezett otthonában lépünk pályára, igyekeztünk kontrákra játszani, amihez edzőnk megfelelő taktikát dolgozott ki, emellett a védelmünk stabil volt. Ezek a tényezők vezették sikerre a csapatot. Abban biztos vagyok, hogy teljesen más mérkőzést fogunk most játszani a Hartával, mint ősszel, akár eredményben, akár a játék minőségében. Azt érzem a csapaton, hogy sokkal jobb felfogásban és sokkal érettebben futballozunk, mint tettük azt az egész ősz folyamán. Bízom benne, hogy tovább tudjuk folytatni a tavaszi pozitív szereplésünket!”

Kecskeméti LC - Harta SE

Megye I. 18. forduló

03.07. (szombat), Széktói 1-es műfű

Kezdés: 14:30

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu