Szoros vereség Jánoshalmán

Nem vallottak szégyent a fiatalok.

A Kecskeméti LC a férfi megye I. második tavaszi fordulójában Jánoshalmára látogatott. A dobogós rivális otthonában szoros meccset játszott fiatal együttesünk, de a hazaiak egy góllal jobbnak bizonyultak.

Jánoshalmi FC–Kecskeméti LC 1–0 (1–0)

Jánoshalma, vezette: Kiss Richárd (Barta Norbert, Csöngető Endre)

Jánoshalma: Lengyel P. – Fenyvesi K. (László D. 70.), Túri, Stojanovic, Lengyel Sz. (Kisa 64.), Gáspár (László B. 84.), Huszka (Berta 77.), Papp, Szabó Sz., Suhajda, Nagy R. (Jeszenszky 64.). Technikai vezető: Sarok Attila.

Kecskeméti LC: Kormos – Balázs, Récsei, Varga M. (Ónodi 83.), Patvaros, Ludvigh (Bessenyei 46.), Kurucz (Major 46.), Kőrös (Fekete M. 63.), Gápsár, Terbe, Schneider. Vezetőedző: Márton Pál.

Gól: Lengyel Sz. (14.)

Márton Pál: – Be akartuk bizonyítani egy kiemelkedő csapat ellen, hogy az út, amin elindultunk, az helyes elképzelés. Ennek megfelelően is kezdtük a mérkőzést, nagy lendülettel, ellenfelünket letámadva futballoztunk. Ez azonban nem hozta meg a kellő eredményt, a Jánoshalma jól reagált, majd az első negyedóra végén a védelmünk jobb oldalán történt egy rossz váltás, amit gólra is váltottak. Erre reagálva kicsit átszerveztük a védelmünket, illetve a támadásainkat máshogy építettük. Egyre inkább a kezünkbe vettük ezzel az irányítást, a második félidőben már uraltuk a találkozót. A támadóharmadban azonban sok volt a pontatlanság, illetve több kérdéses leshelyzet miatt sem tudtuk ezeket a lehetőségeket gólra váltani. Ezzel együtt a mérkőzés azonban bizonyította, hogy jó úton járunk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu