Újpesti csapattal játszunk edzőmeccset szerdán

A találkozót bárki megtekintheti

Szerdán már edzőmérkőzést fog játszani a vármegyei élvonalban szereplő felnőtt férfi csapatunk. Az ellenfél hazai pályán az Újpest U19 lesz. A találkozón a tervek szerint többen is lehetőséget kapnak az utánpótlásból.

Nyolchetes felkészülési időszak előzi meg számunkra a bajnokság tavaszi folytatását, a felkészülésünk közepén járunk jelenleg – nyilatkozta vezetőedzőnk, Márton Pál. – Ahogyan azt már többször is elmondtuk, fontos számunkra, hogy nagy szerepet szánjunk a saját utánpótlásunknak, ezért a téli felkészülést az U17-ből és az U19-es csapatból is 5-5 játékos csinálja velünk végig. Egyre jobban kirajzolódik és egyértelművé válik edzőink számára, hogy a feladatunk az, hogy játékosokat készítsünk fel a profi futballra. Persze több tényező is befolyásolja azt, hogy tehetségeink meddig jutnak el, de ami tőlünk telik, azt megtesszük értük! 

Ennek megfelelően már az előkészületi mérkőzéseken is szerepet kapnak a nagyokhoz felkerülő fiatalok – folytatta Márton Pál. – Még úgy is, hogy sokkal fiatalabbak, mint a soron következő ellenfelünk, az Újpest U19 játékosai. Bár ez igaz majdhogynem a felnőtt keretünkre is. Ezen a szerdai mérkőzésen a fizikalitáson lesz a hangsúly, az állóképességre helyezzük a fókuszt. Azt akarjuk megnézni, hogy egy kiemelt klubbal szemben mire vagyunk képesek, miben vagyunk lemaradva, hol kell leginkább fejlődni – zárta gondolatait a tréner.

Megye I-es csapatunk a február 24-én hazai pályán a Soltvadkert ellen kezdi meg a tavaszi szezont. Addig a következő edzőmérkőzések várnak ránk (a pontos időpontok még változhatnak):

KLC – Újpest U19 (január 31., szerda, 18:30)
KLC – Jánoshalma (február 3., szombat, 11:00)
KLC – Örkény (február 7., szerda, 18:30)
KLC – Monor (február 11., vasárnap, 11:00)
KLC – Kiskunfélegyháza (február 14., szerda, 18:30)

Minden – a nézők számára is látogatható – edzőmérkőzésünk a Széktói Stadion műfüves pályáján lesz.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu