Utolsó mérkőzésére készül az idei évben a felnőtt csapatunk

Győzelem a cél Tiszakécskén

Felnőtt csapatunk a vármegyei élvonal 3. fordulójából elmaradt, most szombaton bepótolt mérkőzésén a Tiszakécske II-höz látogat. Mi jelenleg a tabella 9. helyén állunk, 5 győzelem és 5 vereség mellett 3 döntetlent számlálunk, 18 pontot szereztünk, 18 gólt rúgtunk és 18 gólt kaptunk. Ellenfelünk nem sokkal marad el mögöttünk, egy ponttal szereztek eddig kevesebbet, de egy meccsel kevesebbet is játszottak.

A kécskei csapat nagyon hullámzó teljesítményt nyújt ebben a szezonban. Voltak nagy győzelmeik (a Bácsalmás és a Kiskunfélegyháza ellen is 7-1-re nyertek, de a Kecelt például 9-1-re verték), azonban néha nagyobb vereségbe is beleszaladtak, ilyen összecsapás volt az október végi jánoshalmi, amikor 6-2-re kaptak ki. A sárga-kékek legutóbb egy bepótolt meccsen a már említett bácsalmási sikert könyvelhették el. 

A mi formánk is hullámzó, hiszen a nagyszerű veretlenségi szériánk után (októberben nem kaptunk ki, egymás után 5 meccsen keresztül nem találtunk legyőzőre) előző két találkozónkat elbuktuk – Jánoshalmán 4-1-re, majd idehaza a címvédő Kiskunfélegyháza ellen 2-1-re kaptunk ki.

Érdekesség, hogy ezt a naptári évet éppen a Tiszakécske II. ellen kezdtük, márciusban – az előző idény tavaszi szezonjának nyitányán – hazai pályán 2-0-ra alulmaradtunk, illetve ősszel is úgy kaptunk ki, hogy nem rúgtunk gólt (akkor 1-0-ra diadalmaskodtak a kécskeiek), tehát van miért visszavágni.

A találkozó szombaton 13 órakor kezdődik.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Hasonló mérkőzésre számítok, mint a legutóbbi találkozóink. Kemény csata lesz a pályán, igazi presztízsmeccs lesz. Halasi Péter kapusunk éppen Tiszakécskéről igazolt hozzánk a nyáron, nagyon várja már, hogy újra Kécskén védjen és ez motiválja a társaságot is. Az előző két bajnokink nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, most szeretnénk javítani és jó eredménnyel búcsúztatni ezt az évet. A meccs képe alapján majd látjuk, hogy mi számít pozitív eredménynek, akár a döntetlen is az lehet, de nem így készülünk, győzni szeretnénk!

Tiszakécskei LC II. – Kecskeméti LC

Vármegyei I., 3. fordulóból elmaradt mérkőzés
2023. december 2., 13:00
Tiszakécske Városi Sportcentrum
JV: Sebestyén László (Bán Kristóf Patrik , Apró Ferenc)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu