Vármegyei Kupa: Magabiztos továbbjutás

Férfi felnőtt csapatunk sikerrel vette az első akadályt

A hétvégi Akasztó elleni bajnoki győzelem után jó hangulatban várta a szerdai, fülöpjakabi túrát csapatunk. A Vármegyei Kupa 2. fordulójára került sor. A mieink itt csatlakoztak be a sorozatba, míg a vármegyei III-ban szereplő Fülöpjakab az első körben a Helvéciát verte idegenben.

Az osztálykülönbség meglátszott a találkozón, csapatunk az első perctől kezdve dominálta a találkozót, és ez végül gólokban is megmutatkozott. A találkozó 6–0-s KLC-sikerrel zárult, így továbbjutottunk a 3. fordulóba.

Márton Pál, KLC vezetőedző: – Ahogyan a meccs előtt is mondtam, egyértelműen győzelmi szándékkal utaztunk Fülöpjakabra, illetve azzal a céllal, hogy a fiatal játékosaink újabb tapasztalatokat szerezzenek a felnőtt futballban. Ennek szellemében állítottuk össze a kezdőcsapatot is. A srácok jól álltak bele a mérkőzésbe, nem kerültünk bele abba a csapdába, hogy az osztálykülönbség miatt lenézzük ellenfelünket. Az első pillanattól kezdve nyomás alá helyeztük a hazaiakat, és ennek meg is lett az eredménye. Nem volt egyszerű dolgunk, fura körülményekkel kellett szembenéztünk, hiszen nagyon kicsi volt a pálya. A betömörülő ellenfelet sikerült feltörni. A csereként beálló játékosok is hozzá tudtak tenni a találkozóhoz. Csak pozitívan tudom értékelni ezt az összecsapást!

Fülöpjakab SE – Kecskeméti LC 0–6 (0–2)

Vármegyei Kupa, 2. forduló
Fülöpjakab, Bakró László Sportpálya
2024. szeptember 9., 16:30
JV: Ézsiás Gábor József (Dienes Róbert, Kiss Dávid János)

A KLC összeállítása: Gyapjas Zs. – Fleig (Szekeres 72.), Katona, Gondi, Varga M. (Varga G. 72.), Czumbil, Ludvigh, Selmeci (Domokos 72.), Banó (Sebő 56.), Szabó H. (Gyapjas B. 56.), Schneider.

Gólszerzők: Selmeci Márk (27.), Ludvigh Zalán (38., 49.), Varga Mihály (63.), Sebő Dávid (64.), Schneider Ákos (80.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu