Vereséget szenvedtünk Bácsalmáson

A ballószögi sikert vereség követte. 

Megye I-es csapatunk a múlt héten két tétmérkőzést is játszott, először szerdán a megyei kupában Ballószögön sikerült 4-2-re nyernie csapatunknak, vasárnap azonban 2-0-os vereséget szenvedtünk a bajnokságban Bácsalmáson. 

A kupában több fiatalnak is lehetőséget adott Nagy Lajos Ballószögön, elégedett is volt a fiatalok hétközi játékával: 

– Magabiztos volt a továbbjutásunk, ami elvárás volt egy alacsonyabb osztályú csapat ellen. Szép támadásokat vezettünk, szép gólokat szereztünk. Kár a kettő kapott gólért, de ebben benne van az is, hogy biztos vezetésénél már több fiatalnak is lehetőséget adtam. Külön gratulálok Nagy Gergelynek, aki először védhetett és remekül megállta a helyét – tekintett vissza Nagy Lajos, a bácsalmási vereséggel már kevésbé volt elégedett. – Az első félidőben csapatjátékban és a harci kedv tekintetében is felvettük a versenyt a hazai csapattal, viszont közben olyan hibákat követtünk el a védekezésben, amikért az ellenfél rögtön megbüntetett bennünket. A második félidőt döntetlenre tudtuk hozni, akkor már a hozzáállásunk is lényegesen jobb volt, de sajnos nem dolgoztunk ki annyi helyzetet, hogy az elég lett volna a pontszerzéshez.

Bácsalmási PVSE–Kecskeméti LC 2–0 (2–0)

Bácsalmás, 190 néző, vezette: Hagymási Attila (Katona György, Csire Róbert)

Bácsalmás: Koncsok – Denkovity, Körmöci, Gabric (Nncsevics 70.), Csanádi (Snyehola 80.), Szűcs, Crkvenjakov, Szabó A., Szalma (Horváth D. 77.), Bálity (Benkő 84.), Zsoldos.

Kecskeméti LC: Kormos – Szabó V., Balázs (KovácsD. 86.), S. Juhász (Varga S. 80.), Varga M., Patvaros, Bozsik, Fekete (Ónodi 44.), Figura (Gáspár 34.), Kőrös, Bessenyei (Tóth A. 65.) 

Gól: Gabric (27.), Crkvenjakov (31.)

Nagy Lajos: - Az első félidőben csapatjátékban és a harci kedv tekintetében is felvettük a versenyt a hazai csapattal, viszont közben olyan hibákat követtünk el a védekezésben, amikért az ellenfél rögtön megbüntetett bennünket. A második félidőt döntetlenre tudtuk hozni, akkor már a hozzáállásunk is lényegesen jobb volt, de sajnos nem dolgoztunk ki annyi helyzetet, hogy az elég lett volna a pontszerzéshez.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu