A második félidőben múlta felül ellenfelét a listavezető KLC női csapata

Szabó Enikő duplájával nyertünk

Vasárnap a tabella harmadik helyén álló Bugac KSE csapatát fogadta az éllovas KLC a női Megyei I-ben. A találkozót a kecskemétiek magabiztos játékkal 2–0-ra megnyerték. A lányok immáron 14 mérkőzés óta veretlenek és továbbra is három ponttal vezetik a bajnokságot.  

A csapat győzelmét S. Juhász Attila így értékelte: – A mérkőzés elejétől nagy mezőnyfölényben játszottunk, ám a fegyelmezetten védekező bugaci lányok sorra hatástalanították támadásinkat. Sok helyzetet alakítottunk ki, melyeket nem sikerült gólra váltani az első félidőben. A szünetben megbeszéltük mit kell tennünk, hogy fel tudjuk törni a bugaci védelmet. A második félidőben Szabó Enikő feljebb lépett center posztra, erőszakosságának köszönhetően a 48. percben Ésik Enikő emelésére jó ütemben érkezett és a kapuba juttatta a labdát. Tíz perc elteltével ismét eredményes volt, kétgólosra növelte vezetésünket. A meccs hátralévő részében is adódtak még lehetőségeink, de újabb gólt nem tudtunk szerezni. Köszönöm a Lányoknak a szülinapi győzelmet és ajándékot!

Kecskeméti LC – Bugac KSE 2–0 (0–0)

Női Megye I., 15. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion
2023. április 16., vasárnap, 13:00

A KLC összeállítása: Illés – Túri, Szabó E. (Gangl 75.), Pallagi (Papp 41.), Ésik, Suhari-Nagy, Berki-Farkas (Pintér 67.), Sütő, Törteli (Kalaposné Varga 61.)

gólszerző: Szabó Enikő (48., 58.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu