Döntetlent hozott női futsal csapatunk hétvégi taktikai csatája

Balla Gábor együttese fellépett a dobogóra

Az ELTE csapatát fogadtuk hétvégén a női futsal NB II. Nyugati csoportjában. Ez volt a 6. forduló egyik rangadója, hiszen két hasonló képességű csapat, a 7 pontos KLC és a 6 pontos ELTE-BEAC találkozott.

A találkozó ennek megfelelően nagyon kiélezett volt, mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, de ezúttal nem zörrent meg egyik háló sem. A végeredmény 0–0 lett. Csapatunk így jelenleg 8 pontos, ezzel fellépett a harmadik helyre a tabellán, letaszítva onnan a Nagykanizsát, amely a Veszprémmel február 10-én játssza le 6. fordulóbeli találkozóját.   

A mieink legközelebb január 27-én, szombaton a sereghajtó Máltai SE otthonában lépnek pályára.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Ez a mérkőzés taktikai csatát hozott, és mindvégig a fizikai küzdelem került előtérbe. Mindkét oldalon voltak gólhelyzetek, de kimaradtak. Pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, a védekezésünk kezd összeállni! Összességében reális eredmény a döntetlen.

Kecskeméti LC – ELTE-BEAC 0–0

Női futsal NB II. Nyugati csoport, 6. forduló
Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok
2024. január 21., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Illés Mónika Petra – Túri Zsófia, Jakab Laura Szófia, Sütő Eszter, Ésik Enikő. Csere: Szaszkó Tiara, Balogh Anikó, Kis Lili, Farkas Adrienn Bettina, Horváth Hanna, Szöllősi Lora Lotti.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu