Egy ponttal távozott a Honvéd otthonából leány U19-es csapatunk

Gól nélkül

A leány U19-es regionális bajnokság Dél-keleti csoportjának 5. fordulójában a Budapest Honvéd vendégeként léptünk pályára. Mindkét csapat egy győzelemmel és három vereséggel állt a forduló előtt. A Honvéd az előző körben a St. Mihály ellen aratott idegenben 9–0-s, némiképp váratlan sikert (már ami a különbséget illeti), míg a Tiszakécskét verték 8–0-ra, így nehéz volt megítélni, melyik csapat az esélyesebb.

Várható volt, hogy küzdelmes találkozó lesz, és ez így is volt. A gólok viszont most elmaradtak, 0–0-s döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Kovács András vezetőedző értékelése: – Előzetesen hasonló erők összecsapására számítottunk. Az első félidőben az ellenfél térfelén rengeteg labdaszerzésünk volt, emiatt szinte végig a mi akaratunk érvényesült. Sajnos a technikai pontatlanságok, kapkodások miatt ezekből a labdaszerzésekből nem tudtuk folytatni a játékot. Kapura teljesen veszélytelenek voltunk. A második játékrészben a Honvéd irányította a játékot, a támadóharmadba csak nagyon ritkán jutottunk el, ezért elsősorban arra törekedtünk, hogy a védekezésünk rendezett maradjon. Köszönhetően a végig koncentrált csapatmunkának egy pozitív töltésű pontot sikerült szereznünk a szép őszi napos időben.

Budapest Honvéd FC – Mercedes KLC 0–0

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport 5. forduló
Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ
2024. október 12.

A KLC összeállítása: Tóth K. – Szaszkó R., Jakab (Ágoston 55.), Jambrik (Bakró 58.), Farkas (Nagy L. 75.), Szűcs, Molnár, Müller (Barna-Pap 75.), Sebők (Kovács R. 75.), Balogh, Döme.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu