Felnőtt női csapatunk a második győzelméért lép pályára szombaton

Az ellenfél a Salgótarján lesz 14 órától

Amióta megkezdődött a szezon és az NB II. Keleti-csoportjában szerepel, talán először mondható el felnőtt női csapatunkról, hogy esélyesebb soron következő ellenfelénél. A mieink eddig rendre az élmezőnyhöz tartozó, illetve a bajnoki címre hajtó csapatokkal találkozott, leszámítva a kazincbarcikai túrát, ám ott össze is jött a győzelem számunkra. A Nyíregyháza, az Eger, a Csepel és a Vasas ellen viszont alulmaradtunk, az viszont látszik, hogy ezeken a mérkőzéseken a lányok rengeteget fejlődtek.

Következő ellenfelünk a Salgótarján lesz. A Nógrád vármegyei együttes az Egertől, a Kazincbarcikától, a Csepeltől, a Vasastól és a Vasadtól is kikapott. Az előző körben a Vasad 7–1-re diadalmaskodott ellenük. Ha abból indulunk ki, hogy a salgótarjániak a Kazincbarcikától két góllal kikaptak, mi viszont két góllal jobbnak bizonyultunk a barcikaiak ellen, akkor magabiztosan állhatunk a szombati meccshez, az viszont biztos, hogy a Salgótarján is arra fog hajtani, hogy megszerezze első pontjait.

Az alsóházi rangadó szombaton 14 órakor kezdődik a Neumann János Egyetem GAMF pályáján.   

Szabó Erika vezetőedző értékelése: – A Salgótarjáni VSE lesz a hazai mérkőzésünk következő ellenfele. A salgótarjániak a tabellán mögöttünk állnak, de ez nem jelent semmit. Mi is meccsről meccsre fejlődünk, valószínűleg ők is nagyobb tapasztalattal rendelkeznek, mint az első mérkőzésükön. Mindezek ellenére természetesen győzelmet várok, és bízom a csapat lendületében, győzni akarásában!

Kecskeméti LC – Salgótarjáni VSE

Női NB II. Keleti-csoport, 6. forduló
2024. október 12., szombat, 14.00
Kecskemét, NJE GAMF
JV: Kiszin Boldizsár (Albert Tamás, Tischner Zalán Péter)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu