Győzelemmel tért vissza női felnőtt csapatunk

Nagyot küzdöttek a lányok a három pontért

Október után március 30-án ismét bajnoki mérkőzés várt felnőtt női csapatunkra. A mieink a sereghajtó Bugac otthonában léptek pályára. A találkozón az előzetes esélylatolgatásnak megfelelően nagy mezőnyfölényben játszottuk le, ám a gól(ok)ért sokat kellett küzdeni. 10 perccel a vége előtt tört meg a jég Sándor Zsóka találatával, majd két perccel később Jakab Szofi is betalált. Megérdemelt győzelemmel nyitottuk a tavaszi idényt. Csapatunk a Kiskőrössel szinte fej-fej mellett haladva jelenleg a második helyen áll a bajnokságban.

S. Juhász Attila értékelése: – Öt hónap szünetet követően Bugacon kezdtük a tavaszi szezont. Játékunk hűen tükrözte a hosszú kihagyást, mezőnyfölényünket csak a mérkőzés utolsó 10 percében tudtuk gólra váltani. Győzni akarásunk eredményeként a 70. percben Szofi szabadrúgása a kapusról kipattant, melyre Sándor Zsóka reagált leggyorsabban, és ballal kapásból megzörgette a hálót. Két perc múlva Szofi volt eredményes, egy támadás végén okosan a kapuba gurította a labdát. Örülök, hogy végül sikerült kétszer is bevenni a hősiesen védekező bugaci lányok kapuját. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak!

Bugac KSE – Kecskeméti LC 0–2 (0–0)

Vármegyei Női I., 7. forduló
2024. március 30.
Bugac Sporttelep

A KLC összeállítása: Tóth K. – Túri Zs., Túri K., Jakab, Bertalan, Sándor, Sütő (Pallagi 41.), Szöllősi (Csányi 50.), Ésik (Kalaposné Varga (62.).

Gólszerzők: Sándor Erzsébet Anita (70.), Jakab Laura Szófia (72.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu