Három leány korosztályunk is nyerni tudott

Eredmények. 

U16: Mercedes-KLC – Hatvan 4-0 (1-0)

KLC: Illés – Szaszkó T., Gál, Papp, Dóka, Szűcs, Szaszkó R., Tóth, Müller, Balogh, Györe.

Csere: Jambrik, Hegedűs.

Gól: Györe, Gál, Dóka, Papp

Balla Gábor (U16): – Akadozó mezőnyjáték ellenére is sima győzelmet arattunk. Ellenfelünk szinte át sem lépte a felezővonalat, kapura lövésük sem volt.

Budapest Honvéd - Mercedes KLC 0-1 (0-0)

KLC: Szolgai Léna - Balla Réka, Szaszkó Riana, Faragó Mira, Horváth Katalin - Meggyes Viktória, Baranyi Dorina, Szaszkó Indira - Farkas Fanni.

Gólszerző: Meggyes Viktória

Szalai Krisztofer (U14): – A mérkőzés első felében a hazai csapat dominált, próbáltak helyzeteket kialakítani. Végre sikerült kompaktan és szervezetten védekeznünk, lezártuk a területek, alig hagytunk az ellenfelünknek lehetőséget a játék szervezésére, így egy jó 40 percig meddő mezőnyjáték jellemezte a találkozót. Viszonylag mélyen védekeztünk, labdaszerzés után igyekeztünk gyors kontrákkal átjátszani az ellenfelünk ilyenkor még rendezetlen védelmét. Egy ilyen kontra után kiharcolt szögletből egy gyönyörű gólt szereztünk, a beívelt labdát Meggyes Viktória fejelte a hosszú sarokba. A hátralévő 30 percet sikerült kivédekeznünk, ami köszönhető a lányok hatalmas küzdőszellemének és a csapategységnek, több alkalommal is kisegítették egymást egy-egy veszélyesebb szituációban. Volt néhány hiányzónk, egy kissé felforgatott kezdőcsapattal és más stílusban játszottunk, mint az előző fordulókban, de a lányok maximálisan betartották azokat az dolgokat, amiket kértem tőlük, koncentráltan és éretten futballoztak. Óriási gratuláció az egész csapatnak!

U19: Mercedes-KLC – Tiszakécske 22-0 (13-0)

KLC: Tóth K. – Szaszkó T., Rigó, Gál, Jakab, Tóth Sz., Kis, Gattyán, Csikai, Varga, Szöllősi.

Csere: Fejes, Jakab, Gulyás, Horváth.

Gól: Gál (8), Jakab (5), Szöllősi (3), Kis (3), Tóth K., Varga, Gattyán

Szabó Erika (U19): – Sajnos ellenfelünk nem tanúsított nagy ellenállást, óriási különbség volt a Honvéd elleni és a tiszakécskei meccs iramában, színvonalában. Játékosaink bele-bele aludtak  a játékba, de így is 22 találattal leptük meg ellenfelünket. Gratulálok a feljátszó U16-os lányoknak is, hogy veretlenül vezetjük a tabellát!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu