Hátrányból fordítva nyertünk a női NB II. Keleti-csoportjában

A 85. percben szereztük a győztes gólt!

A női NB II. Keleti-csoportjának 6. fordulójában a Salgótarjánt láttuk vendégül szombaton. Ellenfelünk nyeretlenül várta a találkozót, míg a mieink három ponttal, hiszen korábban a Kazincbarcikát már le tudtuk győzni.

A találkozó első góljára bő félórát kellett várni, a salgótarjániak szereztek vezetést, ám még a szünet előtt egalizáltunk Kis Lili Anna találatával. A fordulást követően sokáig nem született gól, azonban a 85. percben – megérdemelten – megnyertük a meccset Kis Lili Anna újabb találatával. Ezzel megszereztük a bajnokságban a második, hazai pályán az első győzelmünket.  

Szabó Erika vezetőedző értékelése: – A Salgótarján elleni hazai mérkőzésünk nem a labdarúgás szépségéről szólt, viszont izgalmak voltak bőven. Sajnos a mérkőzés a durva szabálytalanságok és az állandó reklamálások miatt sokszor félbeszakadt, a folyamatos játékra nem igazán volt lehetőségünk. Ezen a mérkőzésen szerettünk volna mást játszani, mint az elmúlt meccseken. A figyelmünket az ellenfél labdarúgáshoz való hozzáállása kizökkentette, és meg is döbbentett mindenkit, mert ilyen mértékű szóbeli és játékbeli agresszivitással még nem találkoztunk. Eddigi mérkőzéseink ténylegesen a labdarúgásról szóltak, s reméljük a jövőben is arról fognak szólni!

Kecskeméti LC – Salgótarjáni VSE 2–1 (1–1)

Női NB II. Keleti-csoport, 6. forduló
2024. október 12., szombat, 14.00
Kecskemét, NJE GAMF
JV: Kiszin Boldizsár (Albert Tamás, Tischner Zalán Péter)

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Zsoldos (Csányi 60.), Tóth R., Jakab, Bertalan, Kis, Tóth Sz., Sándor, Horváth, Szöllősi (Szabó 60.)

Gólszerzők: Kis Lili Anna (42., 85.), ill. Kerekes Inez (33.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu