Hetet vágott az Újpestnek U16-os leány csapatunk

Sima győzelem a lilák ellen

A bajnokság 10. fordulójában az Újpest FC otthonában lépett pályára csapatunk. A középmezőny végében elhelyezkedő lila-fehérek hullámzó teljesítményt nyújtottak eddig, a mieink viszont továbbra is dobogósak, így mindenképpen a győzelem volt a céljuk.

Az első játékrészben csak lehetőségekig jutottunk, a fordulást követően viszont szép gólokat lőttünk, így megérdemelt győzelmet arattunk. A második félidőben hét KLC-gólt is láthattak a nézők!

A lányoknak még egy mérkőzésük van hátra a 2023-as naptári évből, november 18-án a hetedik helyezett St. Mihály FC lesz az ellenfél hazai környezetben.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Az első félidei tapogatózós – iramban és teljesítményben is visszafogott – játék után a második játékrészben feljavultunk! Elkezdtünk futni, passzolni és ami a legfőbb, gólokat rúgni!

Újpest FC – Mercedes KLC 0–7 (0–0)

Leány Regionális U-16 Dél-Keleti csoport 10. forduló
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma
2023. november 12.

A KLC összeállítása: Illés – Jambrik, Kovács R. (Sárdi 41.), Kiss, Szűcs, Szaszkó R., Müller, Balogh, Horváth, Döme, Ágoston.

Gólszerzők: Balogh Anikó (51.), Ágoston Kitti (54., 59.), Müller Míra (57.), Kiss Virág (61., 80.), Illés Mónika Petra (72.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu