Kiélezett mérkőzés vár női felnőtt csapatunkra

A Vasad otthonába látogatunk

Az NB II. Keleti-csoportjában szereplő női csapatunk az előző fordulóban fontos rangadót nyert meg hazai pályán: a Salgótarjánt sikerült legyőzni feszült körülmények között 2–1-re. Ezzel már 6 pontunk van (korábban Kazincbarcikán is sikerült nyerni), és így vágunk neki a szombati Vasad elleni találkozónak.

A Vasad egy ponttal gyűjtött eddig többet nálunk, 7 egységgel egy pozícióval előz meg bennünket. A Gödöllőt simán, 8–0-ra verték, a Vasassal leikszeltek, illetve a Salgótarjánt is megverték – a mi meccsünkhöz képest simábban, 7–1-re.

Bízunk benne, hogy lendületünk kitart, és újabb idegenbeli mérkőzésünk is sikert hoz. A Vasad – KLC találkozó szombaton 14 órakor kezdődik a Vasadi Sportpályán.

Szabó Erika, KLC vezetőedző: – A Tigre HFC Vasad otthonába látogatunk. Ellenfelünk újonnan alakult egyesület, játékosai a Monor és a Hatvan felnőtt NB II-es csapatában pallérozódtak. Nagy rutinnal, többszáz meccsel a lábukban igencsak megnehezítették az eddigi ellenfeleik játékát. Nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, hogy bele tudunk rondítani az ő elképzelésükbe a mérkőzés végkimenetelével kapcsolatban.

Tigre HFC Vasad – Kecskeméti LC

Női NB II. Keleti-csoport, 7. forduló
2024. október 19., szombat, 14.00
Vasad
JV: Golecz Gábor (Pálinkás Botond Gergely, Szanyi András)  

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu