Kilenc gólig meg sem álltak az U19-es lányok

Megérdemelt siker!

Tiszakécskére látogatott szombaton az U19-es leány csapatunk. Bertalan Liliék már az első pillanattól kezdve irányították a meccset, sorjában alakították ki a helyzeteket, melyból végül kilencszer is túljártak az ellenfél kapusának eszén. Csapatunk jelenleg a második helyen áll a tabellán.

Szabó Erika vezetőedző értékelése: – A Tiszakécske elleni mérkőzés szemre a legszebb játékot hozta az eddig lejátszott mérkőzések közül. A hazaiak kapusát naggyá tette a támadósorunk, bár 9-1-re győztünk, de akár húszat is lőhettünk volna. A végsőkig kijátszottuk a helyzeteinket, a legtöbb gólunkat az ötösön belülről rúgtuk. Lendületes és precíz játékkal, megérdemelten hoztuk el a három pontot.

Tiszakécskei VSE – Mercedes KLC 1–9 (0–7)

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport 6. forduló
Tiszakécske, Tiszakécske Városi Sportcentrum
2023. október 14.

A KLC összeállítása: Szaszkó T., Szabó H. (Zsoldos 63.), Csenki (Jakab V. 63.), Jakab Sz., Bertalan, Kis L., Tóth K., Tóth Sz., Horváth, Szöllősi (Györe 63.), Tóth R. (Molnár 80.).

Gólszerzők: Kónya Kinga (58.), ill. Jakab Laura Szófia (5.), Szöllősi Lora Lotti (6., 31.), Horváth Hanna (25.), Kis Lili Anna (28.), Bertalan Lili (37.), Csenki Mária (45., 56.), Zsoldos Zsófi (79.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu