Küzdelmes meccset nyertek meg az U14-es lányok

Kétgólos siker

Az U14-es lányok az első mérkőzésüket elvesztették a Honvéd ellen, de itthon sikerült javítani az Astra ellen. A mérkőzés előtt nagy mennyiségű eső esett, így a csapatokat nem a legjobb körülmények fogadták a pályán. Sok helyen állt a víz, ami nagymértékben megnehezítette a csapatok dolgát. Mindkét együttes nagy elszántsággal és akarattal vetette bele magát a küzdelembe. Szerencsére a mérkőzés nagy részében a mi játékosaink tudták irányítani a játékot és gyorsabban alkalmazkodtak a pálya adottságaihoz. Ezeknek köszönhetően teljesen megérdemelten tartották itthon a három pontot.

Nagy Tamás vezetőedző nyilatkozata: - A mérkőzés előtt két dolgot tudtunk. Az egyik, hogy a pálya nagyon sáros lesz, a másik pedig, hogy egy nagyon erős jó játékosokból álló együttes látogat majd hozzánk. Tudtuk, hogy csak akkor lesz esélyünk a győzelemre, ha százszázalékosan koncentrálunk és nem foglalkozunk a körülményekkel. A lányok szerencsére ezzel a hozzáállással léptek is a pályára, aminek meg is lett az eredménye. Néhol nem csak a küzdelem dominált, hanem szépen felépített támadásokat is sikerült vezetni, mint például a második gól előtt. Nagyon örülök, hogy sikerült nem csak jól, hanem eredményesen is játszani, mert ez bebizonyította a lányoknak, hogy jó az az út amelyen elindultunk, és ezt kell folytatnunk.

Mercedes KLC – ASTRA HFC 2–0

A KLC összeállítása: K. Lana – K. Noémi, K. Emese, J. Odett - P. Dóra,G. Emília, G. Leila, D. Viktória - J. Zsófi. Cserék: M.-G. Emma, D. Zorka

Gólszerzők: J. Zsófi (11.), G. Leila (44.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu