Leány U14: 18 gólos meccsen vereség

Gólokból nem volt hiány, ám nem tudott győzni a Tehetség SE ellen Szalai Krisztofer csapata

Szombaton Jászberénybe utazott a KLC leány U14-es csapata. A tabellán hetedik helyezett kecskemétiek az ötödik Tehetség SE-vel találkoztak. A mérkőzésen jól kezdett, ám a második felvonásban sokat hibázott, így végül – sokgólos meccsen – kikapott a KLC.

Szalai Krisztofer értékelése: – Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, koncentráltan és szervezetten játszottunk. A védelem jól mozgott, hatásosan le tudtuk zárni a területeket, így komoly helyzeteket nem tudott kialakítani ellenfelünk, ezért megérdemelt 1–1-es döntetlennel fordultunk a szünetre. Ami azonban a másik két harmadban – de legfőképpen az, ami a második játékrészben – történt, szörnyű volt. Sajnos az első 25 percig tartó szinte hibátlan játékunkat sikerült tönkre tennünk, gyermeteg hibákat halmoztunk egymásra. Öngólt is vétettünk, lepasszoltuk a labdát az ellenfél támadójának ziccerbe, össze-vissza szaladgáltunk hátul. Az utolsó harmadban legalább sikerült újra nyomás alá helyezni a mérkőzésbe már kissé belekényelmesedett ellenfelünket, így öt rúgott góllal zártunk, de védekezésünk ma sem volt. Ami a legbosszantóbb, hogy sok esetben nemhogy nem akadályoztuk, de inkább segítettük is az ellenfelünk dolgát. A támadójátékunkkal meg vagyok elégedve, a védekezésünkön még dolgoznunk kell, keményen edzünk és megyünk tovább!

Tehetség SE – Mercedes KLC 13–5 (1–1)

Leány Regionális U-14 HNP Dél-Keleti csoport, 20. forduló
Jászberény, Jász Sportsziget
2023. május 13., szombat, 12:00

A KLC összeállítása: Faragó Mira, Farkas Fanni, Baranyi Dorina Lilien, Gál Emília, Meggyes Viktória, Kovács Emese, Horváth Katalin, Nagy Noémi, Csorba Hanna, Szaszkó Indira.

A KLC gólszerzői: Gál Emília (12., 45., 55.), Meggyes Viktória (65.), Baranyi Dorina Lilien (69. – büntetőből)  

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu