Leány U14: Idei legfényesebb győzelmét aratta a leány U14-es csapat

Nyolc mezőnyjátékosból négy is gólt szerzett

Csakúgy, mint a KLC női csapata, az U14-es leány gárda is Mórahalmon lépett pályára a hétvégén. A regionális bajnokság 18. fordulójában lejátszott találkozó esélyese egyértelműen a KLC volt, hiszen amíg a kecskemétiek a középmezőnyben állnak, addig a hazaiak az utolsó pozícióban tanyáznak. Ennek megfelelően a KLC végig uralta a meccset és végül 15 (!) gólig meg sem állt. Legutóbb a Jászfényszaru ellen 10–1-re győzött Szalai Krisztofer együttese, ám a mostani, 15–0-s sikere az eddigi legfényesebb ebben a szezonban. Győzelmével a KLC fellépett a hetedik helyre a tabellán.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Több hiányzónk is volt, így csere nélkül kellett elutaznunk a találkozóra. Jól kezdtük a mérkőzést, az ellenfelünk masszív védekezését sokáig nem tudtuk megbontani, de az első harmad végén gyors és kreatív támadásainknak köszönhetően háromgólos előnnyel mentünk a szünetre. Azt kértem a lányoktól, hogy hozzuk le a mérkőzést kapott gól nélkül és próbáljunk meg minél nagyobb arányban győzni, de mindezt úgy, hogy a játékunk ne legyen öncélú és kapkodó. A lányok maximálisan teljesítették azt, amit kértem tőlük, a nyolc mezőnyjátékosunkból négyen is gólt szereztek, jól és eredményesen játszottunk!

Mórahalom VSE - Mercedes KLC 0–15 (0–3)

Leány Regionális U-14 HNP Dél-Keleti csoport 18. forduló
Mórahalom Sportcentrum
2023. április 29., szombat, 11:00

A KLC összeállítása: Csorba Hanna – Kovács Emese, Meggyes Viktóra, Nagy Noémi – Faragó Mira, Baranyi Dorina, Farkas Fanni, Gál Emília, Tajti Lili.

Gólszerzők: Farkas Fanni (19., 24., 29., 53., 56., 63.), Baranyi Dorina (22., 27., 36., 47., 62., 70.), Gál Emília (43., 68.) Meggyes Viktória (33.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu