Legyőzte a listavezetőt, élre ugrott felnőtt női csapatunk

KLC – Kiskőrös 2–0

A női vármegyei első osztály 8. fordulójában rangadó várt a mieinkre. Csapatunk a Kiskőrössel játszott hazai pályán. A két csapat eddig kétszer találkozott ebben a szezonban, szeptemberben a kőrösiek odahaza 4–0-ra nyertek, ám októberben visszavágtunk, és mi győztünk 3–0-ra.

Az első és a második helyezett összecsapása minden bajnokságban rangadó, ez nálunk sincs másképp, ugyanis joggal lehet állítani, hogy amelyik együttes a szezon végén jobban fog kijönni a négy egymás elleni ütközetből, az lesz a bajnok. A harmadik találkozót április 7-én tehát Kecskeméten rendezék, és magabiztos játékkal ismét győztünk, ezúttal is kapott gól nélkül, 2–0-ra. Ezzel felléptünk az első helyre a tabellán, hiszen 19 pontunk van, míg a Kiskőrösnek 18.

S. Juhász Attila értékelése: – A mérkőzés első percétől támadó szellemben játszottunk, nem hagytunk időt és területet ellenfelünknek. Első gólunkat egy átlövésből szereztük a 3. percben. Ezt követően is domináltunk, a befejezésekbe apró hibák csúsztak, így egygólos előnnyel zártuk az első félidőt. A második játékrészben is döntően az ellenfél térfelén folyt a játék. A 44. percben egy felépített támadásból szereztünk újabb gólt, kialakítva ezzel a kétgólos végeredményt. Győzelmünkkel a tabella élére álltunk. A két gólszerző – Bertalan Lili és Kis Lili – mellett gratulálok az egész csapatnak, mindenki kivette részét a mai győzelemből. Külön öröm számomra, hogy az U19-es csapat fiataljai is magabiztosan, jól játszottak a felnőttek között.

Kecskeméti LC – Kiskőrösi LC 2–0 (1–0)

Vármegyei Női I., 8. forduló
Kecskemét
2024. április 7., vasárnap, 13:00

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Túri Zs., Túri K., Jakab, Bertalan, Kis (Ésik 50.), Sándor (Miklós 68.), Szöllősi (Pallagi 52.).

Gólszerzők: Bertalan Lili (3.), Kis Lili (44.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu