Magabiztos siker a Bácsalmás ellen

Gólzáporos győzelem! 

Vasárnap délelőtt a KLC felnőtt női csapata a Bácsalmást fogadta.

A kezdő sípszó elhangzását követően sorra vezettük a támadásokat, a 12. percben egy lövés utáni kipattanót Bertalan Lili passzolt közelről a hálóba. A 18. percben Suhari Nagy Niki próbálkozott távolról, a lövésbe a kapus belekapott, de hárítani nem tudott. Ezt követően Ésik Enikő percei következtek, a 21. majd a 24. percben is bevette a bácsalmási kaput. A félidő vége előtt Törteli Cintia balról belőtt beadása egy védőről a hálóba pattant, így kialakítva a félidei 5-0-s eredményt. A második játékrészben tovább növeltük előnyünket, Szabó Enikő a 44., Ésik Enikő a 47., és ismét Szabó Enikő az 54. percben is eredményes volt. Újabb egy percet követően Papp Lilla, majd az 59. percben Suhari Nagy Niki is megzörgette a Bácsalmás hálóját. A mérkőzés végéig további három gólt szereztünk, a 74. percben Kiss Lili, a 77 minutumban Papp Lilla talált be, majd Gál Vivien szép góljával zárult a mérkőzés. A végeredmény 13-0 lett a KLC javára.

– A múlt heti játékunkhoz képest lényegesen többet passzolva sorra alakítottuk ki a helyzeteket, melyből ezúttal több, mint egy tucatot gólra is váltottunk. Gratulálok a lányoknak, nagyon elégedett vagyok a látottakkal – mondta a meccs után a csapat edzője, S. Juhász Attila.

Ezzel a szép sikerével továbbra is vezeti a bajnokságot a kecskeméti alakulat, amely 13 forduló után 11 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel áll, és három ponttal előzi meg a második helyezett Kiskőröst. Ráadásul a liga leggólerősebb játékosa is a KLC-ben futballozik, hiszen a Bácsalmás ellen mesterhármast elérő Ésik Enikő már 23 találatnál jár, a kiskőrösi Dobák Szabina 12-vel követi őt a góllövőlistán.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu