Magabiztosan legyőzte a Honvédot U14-es leány csapatunk

Farkas Fanni mesterhármast szerzett

Az utolsó hazai mérkőzésünkön a lányok a Budapest Honvéd csapatát fogadták. Az egész héten át tartó esőzések miatt a pálya talaja messze volt az ideálistól, így inkább küzdős mérkőzés alakult ki, mint minőségi. Szerencsére a lányaink ismét bebizonyították, hogy óriási akarattal tudnak játszani és a körülmények ellenére is magabiztosan tartották itthon a három pontot.

Nagy Tamás vezetőedző nyilatkozata: – Sajnos már a meccs előtt tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, mert a pálya talaja nem fog kedvezni annak a játéknak, amit mi hétről hétre próbálunk gyakorolni. Ennek megfelelően a mérkőzés első két negyedében inkább az akaraton és a harcosságon volt a hangsúly. Az idő előrehaladtával a lányok szépen lassan hozzászoktak a pályához és az utolsó negyedben már azt a minőségi jó játékot nyújtották, amit tudnak. Óriási gratuláció a lányoknak, mert ezen a meccsen is bebizonyították, hogy "hatalmas szívük" van és bármilyen körülmények között a maximumot próbálják kihozni magukból.

Mercedes KLC – Budapest Honvéd 4–0

Leány Regionális U-14 HNP Dél-Kelet csoport 9. forduló

A KLC összeállítása: K. Lana - K. Emese, G. Emília, J. Odett - P. Dóra, G. Leila, K. Noémi, F. Fanni - J. Zsófi. Cserék: Cs. Hanna, F. Mira, T. Liliána, Sz. Léna, K. Virág

Gólszerzők: J. Zsófi (38), F. Fanni (65, 75, 79)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu