Minden meccsét megnyerte U13-as leány csapatunk a mórahalmi futsal tornán

A lányok három meccs alatt 30 gólt lőttek és egyet sem kaptak!

A Csongrád-Csanád Vármegye által szervezett futsal torna sorozatának I. fordulójában vettek részt a lányok vasárnap. A csoportunk tagjai az Arany Bácska, a Mórahalom és a Sándorfalvi SK "B" csapata. Az első fordulót Mórahalmon rendezték, ahová a lányok úgy érkeztek, hogy előtte még nem játszottak futsal mérkőzést, így nem csak az ellenfelek voltak ismeretlenek, hanem a játéknak egy-két szabálya is. Ennek ellenére a csajok gyorsan felvették a meccsek ritmusát és magabiztosan, jó játékkal győzték le mind a három ellenfelüket. A következő forduló január 13-án Jánoshalmán lesz.

Eredmények:

Mercedes KLC – Arany Bácska 15–0

Gólszerzők: G. Leila (1, 27, 30), J. Zsófi (3, 6. 8, 10) , G. Emília ( 5,23 ,24), K. Noémi (13), D. Viktória (16, 33, 37), K. Virág (36)

Mercedes KLC – Kéménygyártó-Mórahalom VSE 10–0

Gólszerzők: G. Emília (2, 21, 26, 27, 29), J. Zsófi (6, 24), G. Leila (6), D. Viktória (16), Sz. Léna ( 34)

Mercedes KLC – Sándorfalvi SK "B" 5–0

Gólszerzők: G. Emília (3, 6), G. Leila (14), J. Zsófi (29, 30)

Nagy Tamás vezetőedző értékelése: – A torna előtt nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, hiszen teljesen ismeretlen ellenfelekkel szemben léptünk pályára. Ennek ellenére a lányok nagyon bátran és jól játszottak. A meccsek nagy részében dominálták a találkozókat és szebbnél szebb támadásokat vezettek. Mind a két sorunk tudása legjavát próbálta nyújtani és ez az eredményeken is látszik. A 2023-as év utolsó tornája után azt tudom mondani, hogy nagyon jó irányba haladunk a lányokkal és ha így folytatjuk 2024-ben is, akkor nagyon szép sikereket fogunk még elérni.

Tornán résztvevők névsora: K. Lana, B. Réka, K. Emese, G. Emília, G. Leila, J. Zsófi, J. Odett, K. Noémi, Sz. Léna, D. Viktória, K. Virág.

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu