Nem bírtak idegenben az ELTE csapatával női futsalosaink

Sütő Eszter és Kalaposné Varga Fruzsina góljai kevésnek bizonyultak

A fővárosban lépett pályára szombaton felnőtt női csapatunk a futsal NB II. Nyugati-csoportjának 13. fordulójában. A két csapatot a meccset megelőzően 4 pont választotta el egymástól a tabellán. Az ELTE a 4., a mi együttesünk a 6. helyen áll a tabellán.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában lejátszott mérkőzésen az ELTE az első percben magához ragadta a kezdeményezést, és az első játékrész felénél kétgólos előnyre tettek szert. A második félidő elején gyorsan szépítettünk, de az egyenlítés nem jött össze, és az utolsó tíz percben a három gólt is szerző ELTE lezárta a meccset. A végeredmény 5–2 lett.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Győzelem reményében léptünk pályára, de sajnos az első perctől fogva enerváltan, lassan és körülményesen játszottunk. Nem volt bennünk lendület. Egyéni hibákból gólokat kaptunk. 2–1-nél fordulópontot jelenthetett volna egy szabadrúgás-kombináció, amit remekül ki is játszottunk, de a kapus jó helyen volt. Második gólunk már csak szépségtapasz volt az utolsó pillanatban. Az utolsó fordulónak bizakodva vágunk neki, remélem kevesebb hiányzóval.

ELTE-BEAC – Kecskeméti LC 5–2 (2–0)

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 13. forduló
Budapest, Sport11 Sport és Szabadidőközpont
2024. április 6.

A KLC összeállítása: Illés – Megyesi, Sütő, Jakab, Túri. Csere: Szaszkó T., Müller, Balogh, Kalaposné Varga.

Gólszerzők: Csikó Noémi (15., 16., 35.), Kóti Lilla (31.), Halmai Ágnes (37.), ill. Sütő Eszter (22.), Kalaposné Varga Fruzsina (40.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu