Női futsal: Gólzáporos siker az első hazai bajnokin

Ésik Enikő négyszer, Szöllősi Lora Lotti kétszer volt eredményes

Felnőtt női futsalcsapatunk a Veszprém elleni idegenbeli döntetlen és a Kiskunhalasi Szilády elleni – szintén idegenbeli – kupasiker után végre hazai pályán is bemutatkozhatott. Az ellenfél ismét a Szilády volt, amely a Magyar Kupával ellentétben (akkor 5–3-ra győztünk) ezúttal nem tudott ritmust tartani velünk. A végeredmény 6–0 lett.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Hazai pályán a bemutatkozásunk jól sikerült, magabiztos különbséggel vertük a kiskunhalasi Szilády együttesét! A végeredmény már a félidőben is kialakulhatott volna, mert az első félidőben is egy jó iramú, sok gólhelyzetet hozó mérkőzést láthattak a szép számú szurkolók. Sajnos a helyzetkihasználásunkon még van mit javítani, ezért csak egygólos különbséggel fordultunk a második játékrészre. Itt viszont már jöttek a gólok, ellenfelünk el is fáradt és mintha a többéves NB II-es rutin is inkább nálunk lett volna! Gratulálok a lányoknak és sok sikert a Kiskunhalasnak! Folytatás november 25-én hazai pályán. A találkozót kivételesen a GAMF Tőrös Olga Csarnokában 9 órási kezdéssel rendezik. Ellenfelünk a velünk azonos ponttal álló Almásfüzitő lesz.

Kecskeméti LC – Kiskunhalasi Szilády RFC 6–0 (1–0)

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 2. forduló
Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok
2023. november 11.

A KLC összeállítása: Illés – Jakab, Csányi, Horváth, Ésik. Csere: Szaszkó T., Kis, Csikai, Sándor, Balogh, Szöllősi, Kapaposné Varga.

Gólszerzők: Ésik Enikő (15., 35., 38., 39.), Szöllősi Lora Lotti (32., 37.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu