Nyolcadik meccsét nyerte zsinórban az U19

Nyert az U16, kikapott az U14.

Leány korosztályos csapataink kifejezetten jó hétvégén vannak túl, az U19, az U16 nyert, csak az U14 kapott ki.

Szabó Erika (U19): – Rangadót játszottunk a hétvégén, a győztes az őszi tabella élére állhatott. Mezőnyfölényben játszottunk, a kapu előtt remekül zárt viszont ellenfelünk, mezőnyben igyekeztek a játékunkat széttördelni szabálytalanságokkal, a sárga mégsem villant. Az első játékrészben kétszer jutottak el a kapunkig, abból szerezték meg az egyetlen találatukat. A csapaton nem a letargia, hanem a bizonyítási vágy kerekedett felül. A második játékrészben remek indítást követően Kis Lilit a tizenhatoson belül belül csak durva szabálytalanság árán tudták megállítani. A büntetőt Gál Vivien értékesítette, pár perc múlva Szöllősi Lotti ballal kipókhálózta a bal felső sarkot. Ellenfelünk fizikailag elfáradva, morálisan szétesve játszotta végig a második félidőt. Lányaink pedig hengereltek, remek kényszerítők után tökéletes indításokból növelték a góljaink számát.  A csapat minden tagja kitűnő játékkal és remek hozzáállással járult hozzá a sikerhez.

U19: Szolnok – Mercedes-KLC 1-4 (1-0)

KLC: Tóth K. – Szaszkó T., Csikai, Rigó, Gál, Jakab, Tóth, Kis, Gattyán, Varga, Szöllősi. Csere: Jakab, Gulyás, Györe.

Gól: Gál 3, Szöllősi

Balla Gábor (U16): – Az első húsz percben kissé összeszedetlen volt a játékunk, utána magunkra találtunk, és a második félidei jó teljesítményünknek köszönhetően megérdemelten nyertünk. A nagy gólkülönbségű győzelem is megérdemelt. 

U16: Újpest – Mercedes-KLC 0-5 (0-3)

KLC: Illés – Szaszkó T., Gál, Papp, Dóka, Szűcs, Szaszkó R., Tóth, Müller, Sebők, Balogh. Csere: Hegedűs, Jambrik, Györe, Kele.

Gól: Gál 2, Papp 2, Dóka

Szalai Krisztofer (U14): – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, domináltunk, nálunk volt a labda, próbáltunk kezdeményezően játszani. Helyzetekig, sőt ziccerekig is eljutottunk, az egyiket a kapusba, a másikat a kapufára lőttük. Ahogy az lenni szokott, az ellenfél az első harmad végén a semmiből rúgott két gólt, amihez azért kellett a mi figyelmetlenségünk is. A második harmadban a 2 gólos hátrány ellenére sikerült hozni az első harmad eleji stabil magabiztos játékot, ismét sikerült kidolgozni két ajtó-ablak helyzetet, de valahogy ezeket nem tudtuk higgadt fejjel értékesíteni, így az egyiket ismét a kapusba, a másikat pedig újra a kapufára lőttük. A harmadik harmad elején kaptunk egy gyors gólt, így az utolsó 15 percben már minden mindegy alapon támadtunk, két perc alatt két szöglet után sikerült is visszajönni a mérkőzésbe. Két perc volt ekkor hátra, pontot akartam szerezni, ezért mindenkit előre küldtem, sajnos egy kontrából az utolsó percben átszaladtak rajtunk, így 3-3 helyett 2-4 lett, ezért vállalom a felelősséget, nem szerettem volna beérni a 3-2-vel. Összességében óriási gratuláció illeti a lányokat, talán a szezon eddigi legjobb játékát mutatták, egy nagyon jó és nálunk jóval idősebb csapat ellen. A védekezésünk magunkhoz képest stabil volt, labdaszerzés után sikerült gyorsan, pár passzból eljutni az ellenfél térfelére, a pontrúgásaink veszélyesek voltak, sajnos most a szerencse nem volt velünk. A mentális erőnket mutatja, hogy 0-3-as állásról is vissza tudtunk jönni a meccsbe! 

U14: Mercedes-KLC – Tehetség SE 2-4 (0-2)

KLC: Szolgai – Faragó, Meggyes, Baranyi, Farkas, Gál, Szaszkó R., Kovács, Szaszkó I. Csere: Balla

Gól: Szaszkó R. 2

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu