Rangadót nyertek az U14-es lányok

Nagy Tamás vezetőedző tanítványai szép győzelmet arattak

Szombat délelőtt csapatunk a Soroksárral találkozott a GAMF pályán. Mindkét csapat három vereséggel a háta mögött érkezett a találkozóra, így mindkét együttes úgy lépett pályára, hogy itt nyernie kell. Szerencsére a három pontot a mi lányainknak sikerült megszerezniük. Az elején a Soroksárnál volt a mezőnyfölény, de helyzetekig nem jutottak el, majd szép lassan kezdtük átvenni a meccs irányítását és egymás után vezettük a támadásokat, amelyekből 6 gólt is sikerült szereznünk.

Nagy Tamás vezetőedző értékelése: Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy közhelyesen fogalmazva ez egy "hatpontos" mérkőzés, hiszen mindkét csapat három vereségből érkezik erre a találkozóra. Így is készültünk egész héten, hogy ezen a meccsen mindenképpen nyernünk kell, hogy jó érzésekkel menjünk a válogatott szünetre. Ez a hozzáállás látszott is a lányokon, mert végig maximális intenzitással játszottak és szebbnél szebb támadásokat vezettek, amiknek a végén a higgadt befejezések sem maradtak el. Annyit sajnálok, hogy nem sikerült nullára lehozni a mérkőzést, mert a védelem és a kapusunk megérdemelte volna a kapott gól nélküli meccset, mert amikor az elől lévők kicsit elfáradtak, nem ment nekik a játék, akkor a védelem mindig ott volt mögöttük és egy biztos támaszt adtak a csapatnak.

Mercedes KLC – Soroksár Sport Club 6–1

A KLC összeállítása: K. Lana – K. Emese, G. Emília, J. Odett – P. Dóra, G. Leila, K. Noémi, Sz. Léna – J. Zsófi. Cserék: F. Mira, D. Viktória, K. Virág, T. Liliána

Gólszerzők: J. Zsófi (12., 48., 73.), Sz. Léna (18.), D. Viktória (41.), K. Virág (45.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu