Remekül rajtoltak az U10-es lányok

Három meccs, két győzelem

Az előző bajnoki szezon végén a csapatunk kétharmada „kiöregedett” az U10-es korosztályból. Alaposan megfogyatkozott és kicserélődött csapattal vágtunk tehát neki az évnek. Kíváncsian várhattuk tehát, hogyan fognak szerepelni a lányok, akik remekül rajtoltak! Három mérkőzésükből kettőt is megnyertek a szentesi nyitótornán!  

Eredmények:

KLC – Szentes 0–1
KLC – Szent Mihály Szeged 5–1
KLC – Gyulai Amazonok 3–1

Szutor Sándor vezetőedző értékelése: – Az U10-es leány bajnokság nyitó tornájára Szentesen került sor. Mivel csak négy csapat érkezett meg, a csapatok körmérkőzést játszottak. Minden csapat játékát jelentősen befolyásolta a viharos szél. Ezeken a meccseken térfélcsere nélkül játszunk, így nagy jelentősége volt a térfélválasztásnak. Az első találkozón nem kedvezett nekünk a szerencse, így nemcsak az ellenfél láthatóan túlkoros játékosaival kellett megküzdenünk, hanem a széllel is. Az idősebb és fizikális fölényben lévő szentesiekkel hasonló játékerőt képviseltünk, ezért mindkét oldalon több gólhelyzet is kialakult, de vagy elkerülték a kaput a lövések, vagy a kapufán csattant a labda, egyetlen kivételtől eltekintve, amely el is döntötte az összecsapást a Szentes javára. A következő két találkozón viszont nem sok esélyt adtunk az ellenfeleknek. Igaz, a szél is besegített, de nem ez volt a döntő tényező. Nagyon sok futással, a párharcok megnyerésével sokszor kerültünk helyzetbe, és gyakran szép lövéssel fejeztük be a támadásokat. Csak a kapusok nagyszerű teljesítményének köszönhető, hogy a győzelmeink nem lettek ennél nagyobbak. Szép volt, lányok!

Csapattagok: Fekete Zsófi (6 gól), Kasza Lili, Parádi Janka, Parádi Emma, Stix Laura, Szivák Ilona, Szőke Karolina (2 gól)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu