Revansot vett eddigi egyetlen vereségéért a leány U19-es gárda

Győzelem a Jászberény ellen

Előző hétvégén folytatódott a bajnokság a leány U19-es csapatunk számára. A címvédő csapatunk azzal a Tehetség SE-vel találkozott, amely a szeptemberi nyitófordulóban odahaza 5-3-ra legyőzött bennünket. A lányok nagyon készültek a visszavágásra, és ez taktikus játékkal meg is lett. A mieink Szöllősi Lora Lotti duplájával és Zsoldos Zsófi találatával 3-0-ra nyertek, és jelenleg vezetik a tabellát!

Szabó Erika vezetőedző beszámolója: – Eddigi egyetlen vereségünket az őszi fordulóban a jászberényi Tehetség SE ellen szenvedtük el. A csapat nagyon várta a visszavágót, hogy revansot vehessen. Az első félidőben sikerült bebiztosítani a három pontot. Taktikusan, a megbeszéltek szerint az ellenfél két legveszélyesebb játékosát kivettük a játékból, így a kapunkra nagy veszélyt nem jelentettek. A második félidőre egy kicsit elfáradtunk, de ez sem volt most probléma, mezőnyben folyt a játék döntően. A játék összképe alapján megérdemelt volt a győzelmünk.

Mercedes KLC – Tehetség SE 3–0 (3–0)

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport 10. forduló
Kecskemét
2024. március 16.

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Zsoldos (Szabó H. 88.), Tóth R., Jakab L., Bertalan, Kis, Tóth Sz., Horváth, Györe (Fejes 88.), Szöllősi (Jakab V. 76.).

Gólszerzők: Szöllősi Lora Lotti (5., 18.), Zsoldos Zsófi (20.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu