Szinte hibátlan hétvégét zártak az U10-es lányok

Jánoshalmán játszottak négy meccset

Csapatunk a regionális bajnokság 6. körében a házigazda Jánoshalmával, a Bordánnyal, a Szent Mihállyal és a Gyulai Amazonokkal csapott össze. Szutor Sándor edző tanítványai a négy találkozóból hármat is megnyertek!

Eredményeink:

KLC – Arany Bácska Jánoshalma 5–2
KLC – Bordány 1–0
KLC – Szent Mihály 2–3
KLC – Gyulai Amazonok 4–2

Szutor Sándor edző értékelése: - Az U10-es leány bajnokság tavaszi szezonnyitóját kellemetlen időjárási körülmények rendezték meg Jánoshalmán, de a hideg, esős idő sem szegte kedvét a lányoknak. Lelkesen, nagy akarással és időnként szépen is játszottak. Bár látszott a játékon, hogy az elmúlt hónapokat teremben töltöttük, ahol sokkal kisebb a tér, más a borítás. Így most több volt a pályán a „hangyafoci”, de meccsről meccsre egyre jobban ráéreztek a lányok a keresztpasszokra és a mélységi játékra. Ismét jelentős fizikai hátrányban voltunk valamennyi ellenfelünkkel szemben, azonban bátran felvállaltuk a párharcokat, a határozott ütközéseket, amelyek többségét meg is nyertük. Nagyon ügyesen és hatékonyan védekeztünk, gyors játékosaink pedig sokszor vezethették egy az egyben a kapusra a labdát. A sok lőtt gól még több is lehetett volna, ha időnként nem kapkodtuk volna el a befejezést. Gratulálok a lányoknak a teljesítményükhöz!

Csapattagok: Dániel Petra (7 gól), Fekete Zsófi (2 gól), Polyák Édua (2 gól), Somodi Réka, Stix Laura, Szivák Ilona, Szőke Karolina, Varga Zsófia (1 gól)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu